Marica ramane SOMER! Toate usile se inchid pentru atacantul nationalei: "Au renuntat la el din cauza caracterului!" Ce echipa a ratat:

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Septembrie 2013, 08:42

	Marica ramane SOMER! Toate usile se inchid pentru atacantul nationalei: "Au renuntat la el din cauza caracterului!" Ce echipa a ratat:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Ciprian Marica ramane in continuare fara echipa, chiar daca italienii au anuntat ieri ca romanul este dorit de Fiorentina in locul accidentatului Mario Gomez. Tuttomercato scrie insa ca Fiorentina a renuntat la el din cauza caracterului sau.

"Sambata seara s-au dat niste telefoane iar Marica si Rocchi au devenit singurele solutii pentru atacul toscanilor. Atacantul roman are un profil interesant: are doar 28 de ani si experienta in Champions League, dar caracterul sau nu a fost convingator la final. Echipele care l-au mai urmarit sunt din Anglia. Arsenal l-a vrut la un moment dat, dar a renuntat, in timp ce West Ham nu s-a inteles cu el la bani. Au oferit 1,5 milioane, el a cerut si poate profita de divortul dintre Tottenham si Adebayor, Villas Boas e foarte tentat", scrie sursa citata.

Marica a vorbit ieri despre transferul sau si a anuntat ca nu il intereseaza banii.

"Nu este corect sa se spuna despre mine ca vreau doar bani multi. Caut doar cea mai buna varianta pentru mine. Nu ma va prinde in niciun caz pauza de iarna fara echipa.

“Am fost plecat din tara, am discutat cu mai multe echipe, am discutat cu antrenorii pentru ca este important pentru mine sa vad ca sunt dorit cu adevarat, dar nu m-au convins. Am discutat in engleza”. Intrebat in ce limba a discutat cu antrenorii, Marica a raspuns ca in engleza. In legatura cu Arsenal, Marica sustine ca putea avea discutia cu Wenger si in germana. “Stie germana”, anunta atacantul.
 

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, adusă cu duba la DNA pentru audieri
BRAT