Marea unire de pe National Arena: 11 galerii din Romania si-au anuntat prezenta la meci! Unde vor sta stelistii si dinamovistii:

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Octombrie 2014, 09:53

	Marea unire de pe National Arena: 11 galerii din Romania si-au anuntat prezenta la meci! Unde vor sta stelistii si dinamovistii:

Galeriile din Romania au uitat de rivalitate inainte de cel mai asteptat meci al anului.

National Arena e gata sa primeasca 55.000 de suporteri in tribune in cel mai asteptat si mai fierbinte meci al anului in Romania.

Reprezentanti ai 11 galerii din Romania vin sa se uneasca pentru meciul pe care n-avem voie sa-l pierdem. Suporterii din galeria Stelei (1300) si a lui Dinamo (1100) vor fi cei mai numerosi, dar au primit bilete si vor veni in numar mare si cei din Craiova (600) si Iasi (400). Din galeria Rapidului si-au anuntat prezenta 360 de suporteri, scrie DigiSport.

Galeria Stelei va sta la Peluza 2, dinspre Bulevardul Basarabia, in timp ce dinamovistii vor lua loc in zona fierbinte a stadionului, la Peluza 1, aproape de ultrasii maghiari.

Romanii si maghiari vor fi despartiti in tribune de zone tampon impanzite de oameni de paza.

Desfasurarea de forte pentru meciul de azi este una impresionanta - 9.500 de politisti si jandarmi romani vor fi implicati in actiuni de prevenire si interventie, in caz de incidente, pe traseul de sosire al maghiarilor, pe strazile din Bucuresti si pe stadion.

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies