Desfasurare de forte fara precedent la un meci de fotbal: 9.500 de politisti si jandarmi pentru Romania - Ungaria!

Desfasurare de forte fara precedent la un meci de fotbal: 9.500 de politisti si jandarmi pentru Romania - Ungaria!

Fortele de ordine se pregatesc pentru cel mai greu examen al anului

Jandarmii si politistii nu mai vor sa repete greselile de anul trecut, cand ultrasii maghiari au facut prapad in Bucuresti.

Desfasurarea de forte pentru meciul de azi este una impresionanta - 9.500 de politisti si jandarmi romani vor fi implicati in actiuni de prevenire si interventie, in caz de incidente, pe traseul de sosire al maghiarilor, pe strazile din Bucuresti si pe stadion, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Politistii romani au evitat sa dezvaluie ora si locul de sosire al trenul cu cei 1500 de ultrasi maghiari, pentru a fi evitate ciocnirile violente dintre suporteri. Gara Baneasa, o zona ''aerisita'', sau Gara Obor, aflata in apropierea Arenei Nationale sunt preferate Garii de Nord, locul devastat de maghiari la ultima deplasare in Bucuresti.

Ungurii s-au laudat cu arsenalul "de razboi"

Trenul cu 1500 de unguri a plecat inca de noaptea trecuta spre Romania. Huliganii maghiari s-au laudat pe internet cu arsenalul de arme albe pe care-l aduc la Bucuresti. Peste o mie de fani au plecat cu trenul din Budapesta. Vor urca fani si din alte orase maghiare inainte ca trenul sa intre in Romania.

Alti 1.500 de maghiari vin la Bucuresti cu autocare si masini. 11 mii de politisti si jandarmi sunt mobilizati in toata tara pentru meci.

Huliganii unguri s-au laudat pe internet cu biletele la meci, dar si cu armele albe pe care vor sa le introduca pe stadion.

Maghiarii au imbodobit trenul cu steaguri cu tinutul secuiesc. Pe locomotiva au pus generatia de aur a Ungariei, vicecampioana mondiala cu Puskas. 

Toata berea de la Budapesta a fost urcata in tren. Fanii unguri si-au mai facut provizii de carnati si fructe.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies