Un tren, multa bere si niste trompete! VIDEO: Cum arata "trenul groazei" care ajunge astazi in Bucuresti:

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Octombrie 2014, 09:25

	Un tren, multa bere si niste trompete! VIDEO: Cum arata "trenul groazei" care ajunge astazi in Bucuresti:

1500 de ultrasi maghiari sunt in drum spre Bucuresti

Suporterii maghiari au plecat inca de aseara spre Bucuresti. Trenul va circula pe traseul Nadlac - Arad - Deva - Sibiu - Ploiesti - Bucuresti, dar destinatia finala este tinuta secret de politistii romani.

Gara Baneasa, o zona ''aerisita'', sau Gara Obor, aflata in apropierea Arenei Nationale sunt preferate Garii de Nord, locul devastat de maghiari la ultima deplasare in Bucuresti.

Ultrasii maghiari s-au suit in tren pe muzica de trompeta si n-au uitat sa-si faca provizii serioase de alcool pentru lungul drum spre Bucuresti.


Broadcast live streaming video on Ustream

Desfasurarea de forte pentru meciul de azi este una impresionanta - 9.500 de politisti si jandarmi romani vor fi implicati in actiuni de prevenire si interventie, in caz de incidente, pe traseul de sosire al maghiarilor, pe strazile din Bucuresti si pe stadion.

Ungurii s-au laudat cu arsenalul "de razboi"

Trenul cu 1500 de unguri a plecat inca de noaptea trecuta spre Romania. Huliganii maghiari s-au laudat pe internet cu arsenalul de arme albe pe care-l aduc la Bucuresti. Peste o mie de fani au plecat cu trenul din Budapesta. Vor urca fani si din alte orase maghiare inainte ca trenul sa intre in Romania.

Alti 1.500 de maghiari vin la Bucuresti cu autocare si masini. 11 mii de politisti si jandarmi sunt mobilizati in toata tara pentru meci.

Huliganii unguri s-au laudat pe internet cu biletele la meci, dar si cu armele albe pe care vor sa le introduca pe stadion.

Maghiarii au imbodobit trenul cu steaguri cu tinutul secuiesc. Pe locomotiva au pus generatia de aur a Ungariei, vicecampioana mondiala cu Puskas. 

Toata berea de la Budapesta a fost urcata in tren. Fanii unguri si-au mai facut provizii de carnati si fructe.

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies