"Am cazut fizic, am pierdut posesia, dar calificarea e la mana noastra! Batem Albania si ne calificam!" Reactia lui Iordanescu dupa 1-1 cu Elvetia. Ce jucatori s-au accidentat

"Am cazut fizic, am pierdut posesia, dar calificarea e la mana noastra! Batem Albania si ne calificam!" Reactia lui Iordanescu dupa 1-1 cu Elvetia. Ce jucatori s-au accidentat

Meciul de 10 de la ProTV: Joi, 22:00 Germania - Polonia | Vineri, 22:00 Spania - Turcia | Sambata, 22:00 Portugalia - Austria

Anghel Iordanescu spune ca a jucat la victorie meciul cu Elvetia, dar oboseala si accidentarile au dat jocul Romaniei peste cap.

Stancu a deschis scorul cu Elvetia, iar Mehmedi a egalat in repriza secunda. Acum Iordanescu e ingrijorat, dupa ce Pintilii si Rat s-au accidentat.

"Consider ca echipa noastra a avut doua reprize diferite. Prima a fost buna, cu foarte multe momente bune, am si marcat. Am avut situatii in care daca marcam, prin Chipciu, bara lui Sapunaru..."

"Dupa pauza am vrut sa marim avantajul. Le-am zis sa nu faca pasa inapoi, sa punem probleme pe benzi, sa inchidem jocul cu golul 2. Am cazut fizic, nu am avut posesie, forta sa dezvoltam jocul si am fost nevoiti sa facem doua schimbari fortate. Altceva ne-am fi dorit sa facem. Ma refer la schimbarea lui Pintilii, care acuza o accidentare serioasa si la accidentarea lui Razvan Rat."

"Calificarea este la mana noastra, ar fi pacat sa nu credem. O victorie cu Albania ne-ar aduce sansa sa iesim din grupa. Ne-am propus mult, sa castigam acest meci cu Elvetia. Daca marcam golul 2 poate am fi reusit sa inchidem jocul. Din pacate nu am reusit sa controlam jocul.", a spus Iordanescu la ProTV.

Citeste si:RomaniaElvetia
VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Capitalei a fost adoptat. Prima reacție a lui Nicușor Dan
BRAT
Modifică setările cookies