VIDEO Iordănescu: ”Sunt dezamăgit!”. Pe cine dă vina selecționerul după rezultatele cu Grecia și Israel

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 08:42
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 08:46

Antrenorul naționalei României a pierdut la debutul cu elenii, 0-1, și a obținut doar un 2-2 cu israelienii, după ce ”tricolorii” au condus cu 2-0 la pauză.

Selecționerul Edward Iordănescu nu a avut parte de un debut fericit la cârma echipei naționale: România a pierdut acasă cu Grecia, scor 1-1, iar marți seara, după o primă repriză reușită pe care a terminat-o cu un avantaj de două goluri, a remizat în Israel, 2-2.

”Sunt dezamăgit că mi-aș fi dorit mai mult, mi-aș fi dorit mai mult pentru încrederea echipei, pentru moral. 

Edi: ”Au fost jucători pe care efectiv i-am văzut când au venit”

Mi-aș fi dorit să îi cunosc mai bine pe jucători, au fost jucători pe care efectiv i-am văzut când au venit și i-am văzut când au plecat spre aeroport, că au stat în cameră, prima mâncare la ușă, nu am avut interacțiune cu ei.

În fiecare zi pregăteam antrenamentul, a doua zi dimineață trebuia să schimbăm totul pentru că se modifica numărul de jucători, nu mai aveam jucători care să acopere pozițiile.

”Mi-aș fi dorit să am mai multă interacțiune cu ei”

Am avut jocul cu Grecia cu trei jucători cu Covid-19 care au fost în teren, am avut jucători cu probleme, cu viroză, Maxim a rămas și el. 

Mi-aș fi dorit să am mai multă interacțiune cu ei, să discut mai mult cu ei, să îi cunosc mai bine, să pregătim mai bine jocurile și în același timp să se obișnuiască cu stilul meu, cu felul meu de a fi”, a explicat Iordănescu după egalul cu Israel.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!