Anghel Iordanescu Echipa Nationala Nationala

A uitat sa mearga la conferinta? Iordanescu, intors din autocar de staff-ul nationalei! Cum a explicat egalul cu Grecia

Dupa ce a sarutat iconitele pe toata durata partidei, selectionerul a mers direct la autocar, fara sa se mai prezinte la conferinta de presa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Septembrie 2015, 09:20
Data actualizarii: Marti 08 Septembrie 2015, 09:40

A fost o seara neagra pentru Anghel Iordanescu, aflat in fata unui moment extrem de delicat cu nationala Romaniei. Romania n-a mai dat gol din martie, iar acum are emotii in privinta calificarii la EURO 2016, desi era mare favorita sa castige grupa dupa startul bun de toamna trecuta.

Iordanescu a sarutat iconitele pe toata durata partidei, dar jucatorii sai tot nu au marcat. La final, selectionerul a mers direct la autocar, uitand ca trebuie sa apara in fata jurnalistilor. Oamenii din staff-ul nationalei au mers dupa el si l-au adus la conferinta. Iordanescu a voorbit despre sansele Romaniei la calificare, cu doua meciuri inainte de finalul preliminariilor, cu Finlanda si Feroe.

"Eu cred ca avem posibilitatea sa castigam cu Finlanda si putem castiga", a spus Iordanescu in fata ziaristilor.

"Am simtit nevoia sa vorbesc cu jucatorii imediat dupa meci, iar autocarul pleca. Din acest motiv 


"Din nefericire, am terminat iar la egalitate, nu am avut claritate la finalizare si ne-am precipitat. Pozitiv este faptul ca am atacat si am incercat sa marcam", a declarat Iordanescu.

"Imi pare rau ca nu am reusit sa castigam. Felicit suporterii pentru atmosfera creata, ne-au sustinut pe toata durata partidei. Nu am ce sa le reprosez baietilor, si-au dorit victoria, au incercat sa joace ofensiv", a mai spus Iordanescu.

Selectionerul a evidentiat cauzele lipsei de eficacitate a tricolorilor: jucatorii din strainatate, care nu reusesc sa-si gaseasca cadenta la echipele lor de club.

"Aceste lucruri au contat si conteaza in jocul echipei nationale, precum si faptul ca trei dintre jucatorii nostri de atac care ar fi putut sa ne ajute, Rusescu, Stancu si Marica, sunt inca in afara ariei de selectie din cauza problemelor personale. Marica vine dupa o pauza de opt luni de zile, accidentat, cu operatie. Faptul ca nu a avut in ultimele 10 luni activitate si nici nu a putut sa joace e clar ca l-a adus in aceasta situatie. Sper ca in aceasta luna jucatorii nostri sa joace mai mult si dupa aceea, la meciurile cu Finlanda si Feroe, sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim", a mai spus Iordanescu. 

Modifică setările cookies