VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea bătea tot și la națională! Poveste fabuloasă: „Nu a mai așteptat: BANG, direct! Au dat ăia cu apă pe el 2 minute!” 

Florin Prunea a relatat, în direct la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, un eveniment din sânul echipei naționale, care l-a avut pe Ionel Ganea în primplan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iunie 2022, 13:08
Data actualizarii: Marti 14 Iunie 2022, 13:12

Ionel Ganea (48 ani) a făcut spectacol la meciul de retragere al lui Adrian Mutu (43 ani), de la Cluj Arena, transmis în direct de PRO Arena și VOYO. Pe lângă cele două goluri marcate, fostul internațional român a impresionat cu determinarea sa și a amintit de perioada când îmbrăca tricoul echipei naționale. 

Însă, Florin Prunea (53 ani) a povestit un episod neștiut cu Ganea, din cantonamentul tricolorilor. La un antrenament al naționalei, când Ladislau Boloni (69 ani) era selecționer, fostul atacant și Bogdan Stelea (54 ani) au avut un conflict din cauza modului în care Ganea finaliza. 

Prunea: „ Stelică după el: 'Unde e? Că-l omor!'”

„Dar în cantonament cu Stelică, la finalizare. El nu se uita, el din 2 metri dădea gol, ți-o dădea prin ochi. I-a dat o dată, de două ori lui Stelică și Stelică normal: 'Dă, bă, mai ușor!' / 'Ce vrei, mă? Ce să dau mai ușor?'. Și a luat-o Stelică înspre el, dar Găniță nu a mai așteptat: 'BANG, direct'. Acuma, Loți întreba: 'Ce e acolo, ce s-a întâmplat?' / 'Șucăr Ganezu cu Stelică' / 'Și care e pe jos, care a dat mai tare?' / 'Și care e pe jos? Care a dat mai tare?'. 

Ganezu a fugit, direct în cameră s-a oprit și Stelică după el: 'Unde e? Că-l omor!', că și-a revenit după 2 minute, dădeau ăștia cu apă pe el. Și Găniță din cameră: 'Fratele meu, nu am vrut! Am dat de frică! Iartă-mă!'. El nu făcea diferența dintre antrenamente și joc, Găniță era pe drumul lui”, a declarat Florin Prunea la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Fostul atacant a marcat 19 goluri pentru prima reprezentativă, înscrise în 45 de meciuri. Iar de-a lungul carierei a evoluat pentru FC Brașov, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Rapid, VFB Stuttgart, Bursaspor, Wolverhampton Wanderers, Dinamo, Poli Timișoara și Sănătatea Cluj. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!