Ilie Dumitrescu Romania Romania - Belarus Nationala

Ilie Dumitrescu știe de ce România a ”tremurat” în meciul cu Belarus: ”Nu au adus plusul dorit”

România a câștigat cu 2-1 meciul cu Belarus, astfel că și-a îndeplinit obiectivul pentru luna martie: șase puncte din tot atâtea posibile, în meciurile cu Andorra și Belarus.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Martie 2023, 09:03
Data actualizarii: Miercuri 29 Martie 2023, 09:03

Chiar dacă România a condus cu 2-0 cu două reușite în prima repriză, ”tricolorii” au fost egalați pe final și au tremurat serios pentru cele trei puncte.

Ilie Dumitrescu a analizat partida și a spus că jucătorii introduși pe parcursul jocului nu au adus un plus în echipa lui Edi Iordănescu. Pe lângă Alex Cicâldău, care a intrat în prima repriză în locul lui Tudor Băluță (accidentat), în partea secundă au mai intrat Alexandru Dobre, Octavian Popescu, Marius Marin și Florin Tănase.

Ilie Dumitrescu: ”Nu au adus plusul dorit”

„„Am controlat jocul, ne-am creat și situații. Nu s-au materializat, păcat că Alibec nu a marcat la acea bară. Nimic nu anunța acest final. 

Cei care au intrat de pe bancă nu au adus plusul. Să aibă încrederea aia care să-ți aducă un final liniștit. Nici Dobre, nici Tavi Popescu nu au adus plusul dorit. Nici Cicâldău nu a intrat foarte bine. 

Sunt momente la 2-0 când trebuie să ai personalitate și să joci ceea ce știi să joci. Îl bagi pe Marius Marin în locul lui Stanciu. Trebuia să ai mai multă siguranță defensivă. Cei care au intrat nu s-au ridicat la nivelul titularilor. Elveția e la alt nivel, dar noi suntem cu prima șansă la locul 2 după meciurile astea”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

VIDEO - Denis Alibec, după România - Belarus 2-1

Naționala României va juca următoarele două meciuri din campania de calificare în deplasare cu Kosovo, pe 16 iunie de la 21:45, iar apoi cu Elveția, pe 19 iunie, de la aceeași oră. 

Clasamentul Grupei I:

1. Elveția - 6 puncte

2. România - 6 puncte 

3. Kosovo - 2 puncte 

4. Andorra - 1 punct

5. Israel - 1 punct

6. Belarus - 0 puncte 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!