Ilie Dumitrescu Echipa Nationala Ianis Hagi Nationala

Ilie Dumitrescu a numit cel mai important jucător al României: "El e singurul! Ceilalți n-au mișcat, n-au atins-o"

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a vorbit despre marea absență din lotul României la meciurile tricolorilor din acest an.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 22:48
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 22:48

Dumitrescu este de părere că absența lui Ianis Hagi, care este accidentat din prima parte a acestui an, a cântărit enorm, considerându-l pe mijlocașul lui Rangers "singurul cu personalitate" din lotul României.

Ilie Dumitrescu: "Ianis Hagi e cel mai important jucător al naționalei României"

"Mister" oferă drept exemple meciurile României cu Germania (1-2) și Islanda (0-0), contând pentru preliminariile CM 2022. În primul, Ianis Hagi a marcat un gol spectaculos, iar în al doilea a avut o bară pe finalul meciului.

"A lipsit cel mai important jucător, Ianis Hagi. Acest jucător, în ultimele meciuri la echipa națională, a făcut un meci extraordinar cu Germania și putea să câștige meciul cu Islanda, când ceilalți, care sunt acum la lot, n-a mișcat.

Singurul care a avut personalitate la lot a fost Ianis Hagi, care lipsește acum acestei generații. Au fost și alții care nu sunt selecționați și n-au atins-o în meciul ăla. Singurul care s-a ridicat la un nivel foarte bun a fost Ianis Hagi", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Au trecut mai bine de opt luni de când Ianis Hagi s-a accidentat, iar fiul lui Gică Hagi pare că este aproape de revenirea pe gazon. Antrenorul Farului a vorbit recent despre starea lui Ianis, evidențiind faptul că începe să se reobișnuiască cu gazonul, însă nu știe o dată exactă a revenirii sale pe teren.

„E ultima perioadă care nici asta nu o să fie scurtă, e nevoie de timp. A intrat pe teren, începe să se obișnuiască cu efortul, puterea. Sperăm să revină cât mai repede. 

Nu știu (n.r. dacă va juca anul acesta), nu sunt acolo, nu fac parte de acolo, medicii, stafful medical al lor, tot clubul, știu mai bine!”, a spus recent Gică Hagi, la Digisport.

VIDEO Golul lui Ianis Hagi contra Germaniei

Modifică setările cookies