Gigi Becali s-a intalnit cu Oprescu la National Arena! Vezi ce au discutat cei doi si cum se schimba gazonul peste noapte!

Gigi Becali National Arena Sorin Oprescu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Septembrie 2011, 15:33
Data actualizarii: Miercuri 07 Septembrie 2011, 15:56

Gigi Becali a mers de urgenta la National Arena pentru a rezolva problema gazonului impreuna cu primarul Sorin Oprescu.

"Gazonul este o piesa de schimb, il schimbi de cate ori vrei. Nu trebuie sa ne legam de asta si sa aruncam in capul primarului. Primarul Sorin Oprescu a venit acum aici (n.r. - la Arena Nationala) ca sa rezolve o problema a unui gazon pe un teren de fotbal. Bravo lui! Desi eu zic ca este un lucru minor, dar care trebuie schimbat. si o vom face. Am venit sa cer un accept, pentru ca ei nu aveau de unde sa stie, ei au angajat un antreprenor. Gazonul nu l-au preluat inca, urmau sa-l preia dupa acest meci, dar acum nu-l mai platesc pentru ca nu este in bune conditii", a spus Becali.

"Imi asum raspunderea si lasati-ma pe mine sa-mi joc cartea mea. Mi-a spus: «Pune-ti gazon de care vrei, iar banii pe care ii veti pune voi ii veti deconta din suma pe care noi o vom scadea de la constructori». Face un act aditional cu constructorul ca nu le mai da suma cat a costat gazonul. De acum pana diseara, eu, Becali, ma ocup de asta. Gazonul va costa 150.000-200.000 de euro si va fi adus din Olanda. Am vorbit cu un specialist de acolo si garantez pentru lucrare", a mai spus Gigi Becali.

Copos e gata sa bage bani in noul gazon, alaturi de Becali. "Noi, Steaua si Otelul Galati avem nevoie de un teren bun pe Arena Nationala pentru meciurile din Liga Europa si Liga Campionilor. Am vorbit cu cei de la Steaua si Otelul si suntem gata sa ne implicam financiar, dar asta nu se poate face fara acordul proprietarului, care este Primaria Capitalei. Refacerea gazonului ar costa in jur de 200.000 de euro, dar e nevoie de acordul Primariei", a explicat Copos.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!