Nationala

Gică Hagi, secretul reușitei spectaculoase a lui Rădăslăvescu: „Mi-a arătat multe execuții”

Eduard Rădăslăvescu a marcat un gol fabulos pentru naționala U20.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 22:03
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 22:08

România U20 a disputat un amical cu Cehia U20, pe stadionul din Voluntari. Tricolorii au deschis scorul prin Giafer, în minutul 40, dar cehii au egalat repede, iar în minutul 50 era deja 1-1, după ce Krobot a fructificat o lovitură de la 11 metri. 

Însă victoria a fost adusă de Eduard Rădăslăvescu. Juniorul Farului Constanța a marcat un gol spectaculos de la 30 de metri și a stabilit scorul final. Iar la final, a dezăluit cine l-a învățat să șuteze așa.

Exersez foarte mult la antrenament șutul. Domnul Hagi mi-a arătat până acum multe execuții. Un meci foarte bun, am câștigat. Jocul a lăsat de dorit, dar pe parcurs creștem și arătăm din ce în ce mai bine. Sunt foarte fericit, mă ajută foarte mult că joc cu colegi mai mari decât mine.

Îi mulțumesc lui Mister pentru convocare și pentru încredere. O să creștem și cu siguranță o să vedeți jucători și la naționalele mai mari. Atât timp cât joc pentru România, nu contează la ce grupă o fac.

Vrem victoria (n.r.- cu Germania, atât la U20, cât și la naționala mare), se poate, avem jucători de calitate. Tot două mâini, două picioare au și ei, suntem fotbaliști de valoare și noi”, a declarat Eduard Rădăslăvescu la finalul meciului. 

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies