Gestul lui Sanmartean dupa ce l-a trimis la SPITAL pe danezul Andersen: "L-am sunat si mi-am cerut scuze"

Gestul lui Sanmartean dupa ce l-a trimis la SPITAL pe danezul Andersen: "L-am sunat si mi-am cerut scuze"

Danezul Lucas Andersen (Ajax) a avut parte de un debut nu tocmai placut la echipa nationala. Lucian Sanmartean l-a trimis pe acesta direct la spital, dupa ce l-a lovit cu cotul in gura.

Pustiul Lucas Andersen (21 de ani) a avut parte de un debut cu peripetii in nationala Danemarcei. Legitimat la Ajax, mijlocasul a ajuns la spital dupa meci, fiind lovit cu cotul in gura de Lucian Sanmartean.

Veteranul Sanmartean l-a accidentat pe mai tanarul sau adversar dupa ce l-a lovit cu cotul in figura pe acesta. Andersen s-a ales cu doi dinti slabiti si ar putea avea nevoie de o operatie, dar si de o proteza speciala pe care sa o poarte la fiecare meci.

Lucian Sanmartean a vorbit pentru prima data despre incidentul din meciul cu Danemarca, acesta spunand ca l-a contactat cat de repede a putut pe Andersen pentru a-i cere scuze.

Sanmartean le-a cerut membriilor staffului danez un numar de telefon al lui Andersen si l-a sunat pe acesta: "L-am contactat pe Andersen dupa meci, a fost placut surprins de faptul ca am tinut sa-i cer scuze. I-am explicat ca nu am vrut sa-l lovesc si a promis ca ma tine la curent cu starea sa", a spus mijlocasul stelist, citat de editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

De asemenea, Soren Kaalund, medicul reprezentativei Danemarcei, a spus si el: "E prea devreme sa spunem exact ce se va intampla. Are deocamdata montata o proteza de indreptare a dintilor. Daca nu va da randament, ceea ce nu e exclus, probabil ca vor trebui inlocuiti. Nu pot sa va spun daca-si va pierde dintii sau nu", a spus acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări. În Ilfov se introduc din nou restricții
BRAT

Modifică setările cookies