Nationala

FOTO | Veste URIASA pentru Romania! Totul e GATA, vom avea meciuri la EURO! Gica Popescu a facut anuntul: "S-a montat ultimul puzzle!"

Gica Popescu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca linia ferata care duce de la aeroportul Otopeni la Gara de Nord va putea fi folosita din septembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2020, 14:10
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2020, 15:08

Chiar daca UEFA a oferit Romaniei sansa de a gazdui meciuri la Euro 2020, competitia mutata ulterior in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, foarte multi dintre fanii fotbalului s-au intrebat daca tara noastra are infrastructura necesara pentru un asemenea eveniment. Pe langa stadioanele care au trebuit reconstruite, respectiv stadionul Steaua, cel din Giulesti si Arcul de Triumf, Romania trebuia sa asigure si o modalitate rapida de transport public de la aeroportul Otopeni la Gara de Nord. 

S-a decis construirea unei linii ferate, iar proiectul este aproape finalizat! Gheorghe Popescu a facut anuntul oficial prin intermediul paginii sale de Facebook si a anuntat ca totul este pus la punct pentru ca din septembrie linia sa fie functionala. 

  • FOTO | Veste URIASA pentru Romania! Totul e GATA, vom avea meciuri la EURO! Gica Popescu a facut anuntul: S-a montat ultimul puzzle!


 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies