Florin Prunea s-a dezlănțuit la adresa lui Răzvan Burleanu: „Stai, mă, de ce te ferești?”

Florin Prunea nationala romaniei Razvan Burleanu Nationala Florin Prunea
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 21:06
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 21:29

Naționala de fotbal a României a disputat două meciuri în luna iunie în Grupa I a calificărilor pentru EURO 2024.

Selecționata lui Edward Iordănescu a remizat de două ori: împotriva lui Kosovo (0-0) și împotriva Elveției (2-2), într-un meci în care Valentin Mihăilă a făcut show pe final, cu o „dublă” impresionantă.

Florin Prunea s-a dezlănțuit la adresa lui Răzvan Burleanu: „Stai, mă, de ce te ferești?”

Iar naționala de tineret a fost eliminată încă din al doilea meci de la Campionatul European U21 organizat în România și în Georgia. Micii tricolori au fost înfrânți de Spania U21 (0-3) și de Ucraina (0-1), ambele meciuri fiind disputate pe Ghencea.

Florin Prunea a avut o reacție vehementă la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, care a fost surprins în tribune la meciurile micilor tricolori mai retras.

„Ați văzut imaginile de aseară, unde au stat la meci? Stai, mă, de ce te ferești și nu stai în primul rând? De ce te arunci în spate să stai în întunericul ăla? Ce ai de ascuns? Băi, ești președintele Federației, ieși, mă, de ce să îți fie rușine?

L-am văzut ascuns în spate, el și Bodescu! De ce nu stai, mă, să te vadă lumea? Păi stai să te ascunzi? Ce ai de ascuns? Ieși, mă, și vorbește! ’Băieții nu au putut mai mult!’ De ce să te ascunzi?

De ce numai când faci un meci egal la echipa mare ieși și vorbești? Ieși să vorbești și când nu e bine!

Eu am mai văzut filmul ăsta, să îl lași pe selecționer singur, toată lumea să dea în selecționer. Să iasă domnul Stoichiță! Pe ce te-ai bazat când ai spus că vom fi campioni europeni? De ce nu iese? Noi trebuie să credem toate tâmpeniile astea?”, a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.

Elveția - România 2-2

Naționala Elveției a început în forță meciul de la Lucerna. Mai întâi, Mohamed Amdouni a deschis scorul în minutul 28, ca în minutul 41, înainte de pauză, să realizeze „dubla” și să creeze un avantaj de două goluri în fața „tricolorilor”.

În repriza secundă, Valentin Mihăilă a făcut show pe final! Fotbalistul a redus din diferență în minutul 89, iar în prelungirile partidei (90+2') a reușit să restabilească egalitatea și să aducă un punct important pentru selecționata lui Edi Iordănescu în calificările pentru EURO 2024.

Clasamentul din grupa României

1. Elveția - 10p

2. România - 8p

3. Israel - 7p

4. Belarus - 3p

5. Kosovo - 3p

6. Andorra - 1p

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!