"Fiecare jucator a fost in pericol!" Cum lauda Hagi nationala lui Daum dupa 5 puncte in trei meciuri din preliminarii

"Fiecare jucator a fost in pericol!" Cum lauda Hagi nationala lui Daum dupa 5 puncte in trei meciuri din preliminarii

5 puncte din 9 a strans nationala lui Daum in primele meciuri din preliminarii. Hagi spune ca sunt semne bune la nationala, chiar daca nu am strans maximum de puncte.

Hagi a declarat ieri, intr-o conferinta de presa:

"E un inceput de campanie. Mai sunt multe meciuri si nu e cazul si momentul sa tragem concluzii. Chiar e foarte devreme sa tragem in acest moment concluzii. Trebuie sa avem rabdare si sa dam timp pentru a trage anumite concluzii in privinta sanselor de calificare, ce e bine, ce nu e bine."

"Eu cred ca in astea doua meciuri s-au vazut lucruri importante care s-au intamplat la echipa nationala. Rezultatul putea sa fie mai bun, dar, din pacate, sa ajungi in Europa sa joci pe un asemenea teren, la nivelul echipei nationale, e primul lucru care da mult de gandit. E o investitie intr-un stadion de 200 de milioane sau cat are si sa joci pe un teren sintetic, care e ca un covor... Ca si cum mingea alerga pe un covor, ca si cum joci pe bitum unde jucatori nu pot juca fotbal. Nu aveai stabilitate si a fost doar o lupta, mai mult bataie, din pacate."

"Am avut sansa sa marcam, dar, din pacate, a fost putin ghinion in acele ocazii, ca puteam lua cele trei puncte... Dar nu putem vorbi de joc, de fotbal... La ce nivel s-a ajuns in Europa ca FIFA si UEFA sa permita sa se joace fotbal, la calificari de Campionat Mondial, pe asemenea suprafata de teren. Fiecare jucator era in pericol. Nu puteai sa te opresti. La ultimul minut, Enache a alunecat, daca era alt teren era gol", a declarat Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies