Adrian Mutu Echipa Nationala de Tineret Nationala

"Faptul ca faci parte dintre cei mai buni din tare te obliga sa ai performante" Ce isi reproseaza Mutu din cariera de fotbalist

Adrian Mutu a vorbit despre experienta lui la echipa nationala.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Vineri 23 Aprilie 2021, 13:35
Data actualizarii: Vineri 23 Aprilie 2021, 13:48

Selectionerul U21 al Nationalei Romaniei si-a exprimat sentimentele pe care le-a simtit pentru prima oara cand a imbracat tricoul nationalei mari.

"Ce i-as transmite astazi tanarului Adrian Mutu? In primul rand, sa reprezinte Romania cu onoare, sa dea totul pe teren si sa fie mandru ca imbraca acest tricou al echipei nationale.

Diferenta dintre tricoul purtat la club si cel la echipa nationala este doar la nivel emotional. Atunci cand imbraci un tricou al echipei nationale, responsabilitate devine mult mai mare. Faptul ca faci parte dintre cei mai buni din tara te obliga sa ai performante la nivel inalt.

Numai cine poarta tricoul echipei nationale stie ce magie ascunde acest tricou. Acest tricou a fost imbracat de multe legende ale echipei nationale, de istoria fotbalului romanesc, iar atunci cand il imbraci trebuie sa simti o responsabilitate si o onoare incredibila.

Atunci cand am purtat pentru ultima oara tricoul echipei nationale, primul lucru care mi-a venit in minte a fost acela de a-mi dori ca acest meci sa nu se termine niciodata.”, a recunoscut selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei”, a dezvaluit selectionerul de tineret al Romaniei intr-un video postat de FRF.

Adrian Mutu a fost cel mai bun marcator al Romaniei din secolul acesta si la egalitatea de goluri marcate la nationala cu "regele" Gheorghe Hagi, mai exact 35 de goluri in 77 de partide.

"Briliantul" a avut o cariera spectaculoasa cu foarte multe povesti controversate, dar si cu realizari. Fostul atacant a reusit sa marcheze de peste 100 de ori in Serie A pentru Inter, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina sau Cesena.

Modifică setările cookies