Adrian Mutu, pe lista unui club din strainatate! Unde ar putea ajunge selectionerul nationalei de tineret a Romaniei 

Adrian Mutu Beitar Ierusalim Echipa nationala U21 Israel Campionate externe
Bianca Dumitru
Data publicarii: Luni 19 Aprilie 2021, 11:21
Data actualizarii: Luni 19 Aprilie 2021, 11:25

Adrian Mutu se afla in atentia mai multor cluburi din strainatate. 

Contractul selectionerului nationalei U21 cu FRF a expirat, insa Mutu nu duce lipsa de oferte. Dupa ce jurnalistii din Italia l-au propus la Fiorentina, Mutu a intrat si in vizorul unui club din Israel. 

Este vorba despre Beitar Jerusalim, care isi cauta un antrenor strain pentru sezonul viitor. Potrivit presei din Israel, numele lui Mutu a fost vehiculat alaturi de cel al lui Raymond Atwaldf. 

"Fostul jucator roman, care a avut o cariera deosebit de impresionanta atunci cand a jucat la Inter, Juventus, Milano, Chelsea si Fiorentina, dar a fost, de asemenea, controversat cand a fost implicat in tot felul de cazuri.

A fost chiar suspendat de doua ori, o data pentru 9 luni si o data pentru 7 luni, pentru utilizarea de substante interzise (cocaina si sibutramina). In acel moment, el a fost chiar dat afara din Chelsea si a fost obligat sa plateasca despagubiri", au scris jurnalistii publicatiei One din Israel.

Contractul lui Adrian Mutu cu FRF era valabil pana dupa faza grupelor de la Campionatul European de tineret, pe care Romania U21 a incheiat-o fara infrangere. Mihai Stoichita, directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, sustine ca selectionerul poate sa se ocupe in continuare de echipa de tineret. 

De-a lungul carierei de antrenor, Mutu le-a mai pregatit pe FC Voluntari si pe echipa U21 a celor de la Al Wahda. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!