FANTASTIC! Steaua poate fi primul CLUB care joaca pentru Euro 2016! Situatia unica in care a ajuns Piti pentru meciul cu Ungaria

FANTASTIC! Steaua poate fi primul CLUB care joaca pentru Euro 2016! Situatia unica in care a ajuns Piti pentru meciul cu Ungaria

Cu exceptia Stelei si Astrei, Liga I nu exista la nationala Romaniei. Este, probabil, unul dintre primele semne ca insolventa incepe sa loveasca si prima reprezentativa.

Inaintea meciului cu Ungaria, primul din dubla de la Euro, unde Romania o va mai intalni si pe Finlanda, Piturca ar putea face un prim 11 exclusiv din stelisti.

8 jucatori a convocat selectionerul Romaniei de la Steaua, pentru ca alti patru stranieri (Tatarusanu, Gardos, Chiriches, Pintilii) sa fie "produsi" tot din Ghencea.

Pentru meciul cu Ungaria, Piturca l-ar putea titulariza pe Tatarusanu, de doua ori titular la Fiorentina, fara sa primeasca gol si mult mai experimentat in meciurile cu miza, spre deosebire de Lung. Jr. In schimb, Pantilimon nu a prins niciun meci la Sunderland si are sanse minime sa intre in poarta.

Linia de fund a nationalei poate fi compusa la meciul cu Ungaria din Luchin, fundas dreapta, in lipsa unei alternative, Gardos si Chiriches, transferati de Steaua la Southampton si Tottenham, si Latovlevici, jucator care pare sa isi fi revenit. In meciul cu Otelul, din ultima etapa, Lato a reusit sa marcheze.

La mijloc, Piturca ar putea betona linia din fata apararii cu Pintilii si Sanmartean, pentru ca in spatele varfului Keseru sa joace Tanase, Rusescu si Chipciu.

Formula "stelista" a lui Piturca pentru meciul cu Ungaria: Tatarusanu - Luchin, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Sanmartean, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tanase - Keseru

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 9 martie. 4.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2
BRAT

Modifică setările cookies