Nationala

Facut praf de Hagi, Dulca a fost schimbat de FRF. Cine este noul selectioner al Romaniei U21

Cristi Dulca a fost criticat in mai multe randuri de Hagi, care i-a reprosat modul in care s-a facut selectia la nationala de tineret a Romaniei. Acum Dulca s-a despartit de FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Decembrie 2016, 17:14
Data actualizarii: Luni 12 Decembrie 2016, 20:56

Federatia romana de fotbal a decis sa-l numeasca in functia de selectioner al echipei nationale de tineret (Under 21) pe Daniel Isaila, in locul lui Cristian Dulca, aflat la final de contract cu FRF.

In varsta de 44 ani, Daniel Isaila a ocupat in ultimii doi ani postul de secund la selectionata de seniori a Romaniei. dupa ce pregatit anterior echipele FC Brasov, Sportul Studentesc, ASA Targu Mures si Astra Giurgiu.

Noul selectioner U-21 urmeaza sa fie prezentat reprezentantilor mass-media marti, de la ora 11,00, la Casa Fotbalului, cu ocazia unei conferinte de presa la care vor participa presedintele FRF, Razvan Burleanu, si selectionerul nationalei de seniori a Romaniei, Christoph Daum.

Federatia Romana de Fotbal a tinut sa-i multumeasca fostului selectioner Cristian Dulca pentru activitatea depusa pentru dezvoltarea fotbalului romanesc si ii ureaza mult succes in cariera de antrenor.

"Contractul cu FRF se incheia la sfarsitul acestui an si mi-am propus sa continui in fotbal printr-o cariera de antrenorat de zi cu zi, cu provocari permanente, la nivel de club. Activitatea la nationala U21 mi-a fost foarte utila in ce priveste experienta capatata, e timpul acum sa petrec si mai mult timp pe gazon. Ii urez mult succes prietenului meu Daniel (Isaila) si domnului Daum, pentru ca vad cat de mult se implica in formarea fotbalistilor in drumul lor spre nationala de seniori. Le stau la dispozitie oricand cu date si observatii despre jucatorii pe care i-am pregatit", a declarat Cristian Dulca.

Modifică setările cookies