EXCLUSIV | "E un suflu nou la echipa si vrem sa egalam performanta de anul trecut!" Ce a spus Darius Olaru despre noul selectioner Adrian Mutu

Darius Olaru a deschis scorul in Finlanda, in meciul de debut al lui Adrian Mutu ca selectioner al nationalei de tineret. 

Fotbalistul a declarat la finalul partidei ca echipa de tineret a capatat un suflu nou odata cu preluarea de catre Mutu, avand si un obiectiv important. 

"E un antrenor nou, un nou suflu la echipa. Fiecare dintre noi a vrut sa dea totul si sa castigam meciul. Stiam ca va fi un meci greu, pe un teren dificil.

Este altceva cu noul selectioner, dansul isi doreste altceva de la noi, dar cred ca am facut o partida buna si l-am multumit. 

Noi speram sa progresam de la meci la meci si sa ajungem la EURO. De ce nu, poate sa egalam performanta de anul trecut. Am vazut ca Danemarca a facut egal, speram sa ii batem acasa si sa ne calificam.

Ma bucur foarte mult ca am marcat si am reusit sa-mi ajut echipa sa castige. Am avut ceva probleme la fazele fixe, trebuia sa le lucram un pic mai mult, dar, per total, a fost bine ca am castigat", a spus Olaru.

Sursa foto: FRF

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nicușor Dan: E incredibil faptul că PSD a încercat să fraudeze votul în București
BRAT