Euro VINE IN ROMANIA! OFICIAL: primul super 'MECI' pe Arena Nationala. Ce se intampla in acest weekend la Bucuresti

Euro VINE IN ROMANIA! OFICIAL: primul super 'MECI' pe Arena Nationala. Ce se intampla in acest weekend la Bucuresti

Euro 2020 e la 4 ani distanta. Chiar daca exista emotii legate de problemele cu infrastructura, organizatorii romani sunt siguri ca nu vor pierde meciurile acordate Bucurestiului la turneul final.

Capitala are 4 jocuri la European, 3 in grupe si unul in faza eliminatorie. Pe langa Arena Nationala, Bucurestiul mai are nevoie de 4 arene moderne pe care echipele participante sa le poata folosi pe durata Euro.

In weekend, pe Arena Nationala, are loc lansarea de brand a Euro 2020 in Romania. Anuntul a fost facut pe twitter de Ionut Lupescu, seful antrenorilor de la UEFA. Alaturi de Lupescu, in Romania vine si Davor Suker, sef al federatiei croate si oficial UEFA.
 

"Sunt proiecte pentru patru stadioane. Este vorba despre Giulesti, Dinamo, Ghencea si Arcul de Triumf. Stadioanele vor fi reconstruite de la zero. Vor fi moderne. La Giulesti si Arcul de Triumf lucrurile sunt foarte avansate si asteptam sa prinda avant si cei de la MAI si MApN, proprietarii stadionului Dinamo si Ghencea. Vom avea niste constructii noi, de la nivelul pamantului. Noi nu punem plombe, se face de la 0. Ne dorim sa fie aduse toate la un nivel foarte inalt”, a explicat Florin Sari, managerul de proiect al FRF pentru Euro 2020 la 6TV.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies