Iordanescu il reinventeaza pe "Hagi" in nationala. Surpriza pregatita pentru meciul cu Irlanda de Nord

Inaintea meciului cu Irlanda de Nord, Iordanescu a testat doua variante pentru primul 11. Romania se pregateste de cel mai important meci al grupei, conform calculului de acum, apoi Romania joaca cu Danemarca, marti, 18 noiembrie, in direct la ProTV, de la 20:30.

Daca Hagi nu mai e in nationala, Iordanescu il reinventeaza. Selectionerul pare decis sa-l foloseasca pe Sanmartean in pozitia in care joaca si la Steaua. La antrenamentul de ieri, selectionerul a folosit doua formule similare, din care va alege echipa de start. Sanmartean pare a fi cheia din jocul nationalei cu Irlanda de Nord.

Tatarusanu, Papp, Chiriches, Dragos Grigore, Mitrea, Pintilii, Sanmartean, Torje, Chipciu, Maxim si Stancu este prima formula incercata de Iordanescu la pregatiri, scrie Gazeta Sporturilor, a doua formula avandu-i pe Tatarusanu, Papp, Chiriches, Dragos Grigore, Rat, Pintilii, Sanmartean, Torje, Keseru, Tanase si Stancu.

Una dintre vestile bune pe care nationala le primeste inaintea meciului cu Irlanda de Nord este revenirea lui Razvan Rat. Dupa ce a avut probleme la picior, Rat pare sa fie apt pentru meciurile cu Irlanda de Nord si Danemarca, marti, 18 noiembrie, de la 20:30, la ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies