edi iordanescu Adrian Iencsi Octavian Popescu Romania - Grecia Nationala

EXCLUSIV El poate fi surpriza lui Edi Iordănescu în formula de start cu Grecia! "E un jucător cu profil ofensiv"

România - Grecia e de la 20:15, ÎN DIRECT pe PRO X și pe VOYO. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 17:21
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 17:39

România joacă în această seară contra Greciei, pe stadionul Steaua, de la 20:15, priul meci amical din 2022, partidă ce coincide cu debutul lui Edward Iordănescu, succesorul lui Mirel Rădoi. Printre jucătorii selecționați se află și Octavian Popescu (19 ani), unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști români, dar și Radu Drăgușin (20 de ani), stoperul Salernitanei. 

Potivit siteului oficial al FRF, Tavi Popescu și-a ales tricoul cu numărul 21, iar fotbalistul care aparține de Juventus Torino a optat pentru tricoul cu numărul 4. Fost fundaș al naționalei (30 de selecții), Adrian Iencsi este antrenorul care i-a dat încredere lui Octavian Popescu pe când actualul fotbalist al FCSB-ului se afla la echipa a doua a Universității Craiova. Iencsi conducea formația olteană și a sesizat calitățile lui Tavi, pe care îl cunoștea de la Regal Sport, formația construită de omul de afaceri Claudiu Florică. 

Iencsi crede acum că Edi Iordănescu ar putea chiar să înceapă în formula de start, contra Greciei, cu Tavi Popescu. "Consider că Edi Iordănescu ar putea chiar să înceapă cu o surpriză, cu Tavi Popescu. El a arătat continuitate, are încredere din ce în ce mai mult în el pentru că a devenit om esențial la FCSB. El e jucător cu profil ofensiv, poate fi o șansă pentru el. 

În cazul lui Radu Drăgușin sunt șanse mai mici să înceapă titular pentru că el e fundaș central, e un post mai delicat și se observă rapid orice greșeală", a spus Adrian Iencsi, la Ora Exactă în Sport de la Pro X și pentru Sport.ro.

Adrian Iencsi l-a debutat oficial pe Octavian Popescu la nivel de seniori la doar 16 ani, la echia a doua a Universității Craiova, după ce făcuse același lucru, în trecut, și cu Florin Tănase, Bogdan Țîru și Cosmin Achim (la Voluntari), Adrian Șut și Grigore Turda (la Pandurii Târgu Jiu). Iencsi i-a debutat la Rapid pe alți doi actuali internaționali de tineret, Ștefan Panoiu (20 de ani) și Rareș Ilie (19 ani). 

  • 3,5 milioane de euro e cota de piață a lui Radu Drăgușin 
  • 1,9 milioane de euro e cota de piață a lui Octavian Popescu 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!