El e noul secund al lui Piturca la nationala! A jucat 5 ani la Steaua si a reinventat una dintre marile forte de azi din Romania

El e noul secund al lui Piturca la nationala! A jucat 5 ani la Steaua si a reinventat una dintre marile forte de azi din Romania

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Dupa ce l-a pierdut pe Florin Marin, plecat ca antrenor principal la Astra, Victor Piturca a gasit un inlocuitor pe banca nationalei, ca secund.

DigiSport anunta ca Vivi Rachita, fost jucator la Steaua timp de 5 sezoane, o parte dintre ele chiar sub comanda lui Victor Piturca, a fost numit astazi ca antrenor secund la echipa nationala a Romaniei.

Ultima functie ocupata de Rachita in fotbal a fost ca manager general la Petrolul Ploiesti, chipa pe care a parasit-o in 2012 si pe care a reusit s-o promoveze in Liga I.

Rachita a mai jucat la Petrolul intre 1990 si 1996, la FC Onesti, Farul Constanta, Ankaragucu, Universitatea Craiova si Litex Lovech. Ca antrenor, acesta a activat la Petrolul, Chimia Brazi si Astra.

Noul secund al Romaniei a adunat in cariera sa doua Cupe, una cu Steaua, alta cu Petrolul, doua titluri cu Steaua, o SuperCupa cu Steaua si o Cupa a Bulgariei, cu Litex.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies