Nebunie! Niculae il vrea pe Piturca la Astra: "Nu e prima oara cand ma gandesc la asta!" Cum a fost ales noul antrenor

Nebunie! Niculae il vrea pe Piturca la Astra: "Nu e prima oara cand ma gandesc la asta!" Cum a fost ales noul antrenor

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Daniel Isaila si-a dat demisia de la Astra Giurgiu in urma egalului cu Otelul Galati de pe propriul teren. In locul lui a venit Florin Marin, cel care va pregati echipa pana la finalul acestui sezon.

"A zis ca nu mai poate continua pentru ca echipa are un moment de cumpana. A zis ca e mai bine sa plece el. L-am apreciat foarte mult pentru asta.

Florin Marin a fost omul pe care l-am gasit. Am vorbit si cu Piturca si a fost de acord. Am avut cel putin zece solutii. Florin Marin este un antrenor bun si un prieten. Piturca e cu contract ferm cu FRF. si Florin Marin era sub contract. Nu am vorbit cu Florin Marin pana cand Piturca nu a vorbit cu presedintele FRF ca sa-i dea voie.

Daca Piti vrea sa vina la mine voi fi foarte fericit. Dar, deocamdata Piturca vrea sa ramana acolo. Nu e prima oara, m-am gandit mai de mult. Dar asta e istorie. Am o relatie buna cu Piti, de respect reciproc. Il consider un antrenor mai bun de club decat nationala. Daca o sa vrea sa vina vreodata, voi fi foarte fericit.

La toate meciurile echipei Astra de acasa de la Giurgiu, si chiar si de la Ploiesti, Marin n-a lipsit la niciun meci. Stie foarte bine echipa si ar putea sa se adapteze. Marin nu are niciun obiectiv, dar pe un antrenor la o echipa il tin rezultatele.

N-a venit Dinu Gheorghe cu propunerea asta Florin Marin. N-a avut niciun comentariu de facut cand i-am spus de Florin Marin. A fost ingrijorat ca e foarte aproape Cupa Romania. E ok acum, s-au pus de acord la o intalnire" a spus Ioan Niculae la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies