Piturca, antrenor prin corespondenta! :) Prima echipa din Romania care ataca titlul construita pentru selectioner

Piturca, antrenor prin corespondenta! :) Prima echipa din Romania care ataca titlul construita pentru selectioner

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Astra se reconstruieste pentru selectionerul Romaniei. Niculae l-a adus la echipa pe cel mai bun prieten si fost colaborator al lui Piturca, Florin Marin, omul care a lucrat cu selectionerul atat la nationala, cat si la Steaua in trecut.

Cu un antrenor pe banca, Ioan Niculae are un selectioner prin corespondenta. S-a sfatuit cu el dupa ce l-a inlaturat pe Isaila de la club si, daca pe Piturca nu a reusit sa-l ia, l-a luat pe cel mai apropiat om al sau.

"Florin Marin a fost omul pe care l-am gasit. Am vorbit si cu Piturca si a fost de acord. Am avut cel putin zece solutii. Florin Marin este un antrenor bun si un prieten."

"Piturca e cu contract ferm cu FRF. Si Florin Marin era sub contract. Nu am vorbit cu Florin Marin pana cand Piturca nu a vorbit cu presedintele FRF ca sa-i dea voie."

"Daca Piti vrea sa vina la mine voi fi foarte fericit. Dar deocamdata Piturca vrea sa ramana acolo. Nu e prima oara, m-am gandit mai de mult. Dar asta e istorie. Am o relatie buna cu Piti, de respect reciproc. Il consider un antrenor mai bun de club decat nationala. Daca o sa vrea sa vina vreodata, voi fi foarte fericit."

"La toate meciurile echipei Astra de acasa de la Giurgiu, si chiar și de la Ploiesti, Marin n-a lipsit la niciun meci. Stie foarte bine echipa si ar putea sa se adapteze. Marin nu are niciun obiectiv, dar pe un antrenor la o echipa il tin rezultatele."

"N-a venit Dinu Gheorghe cu propunerea asta Florin Marin. N-a avut niciun comentariu de facut cand i-am spus de Florin Marin. A fost ingrijorat ca e foarte aproape Cupa Romaniei. E ok acum, s-au pus de acord la o intalnire", a spus Ioan Niculae la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies