Ei sunt adversarii de 180 mil euro ai Romaniei in cursa pentru Euro 2016! Cine sunt STARURILE cu care se vor bate Chiriches, Torje si Maxim

Vezi aici LIVE BLOG intreaga tragere a preliminariilor pentru Euro 2016.

Grecia, o echipa cu un lot de 79 de milioane de euro si un prim 11 de 59 de milioane de euro, este cosmarul lui Piturca, eliminand Romania in play-off-ul pentru mondial. Cei mai scumpi jucatori ai grecilor sunt: Sokratis - 15 milioane de euro, Mitroglou - 12 milioane de euro, Torosidis - 5.5 milioane de euro, Panagiotis Kone - 5 milioane de euro.

Finlanda are un lot evaluat la 36.8 milioane de euro si cateva nume care ne-ar putea da fiori. Roman Eremenko de la Rubin Kazan are o cota de 14 milioane de euro si este cel mai scump jucator din lot.Urmatorul jucator al Finlandei in topul cotelor este Moisander, estimat la 6.5 milioane de euro, si Teemu Pukki, cotat la 2.5 milioane de euro.

Irlanda de Nord are un lot evaluat la 36 de milioane de euro, cel mai important jucator al nationalei britanice fiind Jonny Evans de la Manchester United, cotat la 13 milioane de euro. Steven Davis de la Southampton e cotat la 5.5 milioane de euro, urmat de Chris Brunt, la 5 milioane de euro.

Ungaria e cotat la 31 de milioane de euro si e o nationala pe care o stim si am mai invins-o. Dzsudzsak este cel mai bine cotat jucator al maghiarilor, la 13 milioane de euro, urmatorii fiind portarul Adam Bogdan si Vladimir Koman, cu o cota 2 milioane de euro fiecare.

Insulele Feroe este una dintre cele mai ieftine nationale ale momentului. Cotata la 1.2 milioane de euro, nationala Insulelor Feroe are un sigur jucator cu o cota de peste 225 de mii de euro, Gunnar Nielsen, portar la Motherwell.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies