Edi Iordănescu, răspuns răspicat pentru Gigi Becali pe subiectul Tavi Popescu

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 19:36
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 19:52

Selecționerul Edi Iordănescu a vorbit luni seara despre partida de marți, de la 21:45, Bosnia - România, contând pentru etapa a doua din Nations League.

Tricolorii au avut o evoluție sub așteptări sâmbătă, la Podgorica, scor 0-2 cu Muntenegru. Nu au avut nicio ocazie de a înscrie, iar defensiva și-a arătat vulnerabilitatea aproape la fiecare atac al gazdelor. 

Unul dintre subiectele abordate de selecționerul României a fost cel al utilizării lui Octavian Popescu, după ce Gigi Becali l-a criticat dur în acest sens

"Pe mine nu pune presiune, pentru că nu o resimt. Respect opiniile când sunt susținute de bun simț, în rest fiecare poate să spune ce dorește. Echipa națională poate să răzbată doar prin puterea grupului. Dacă vorbim de individualități și jucători de zeci de milioane vom mai vedea multe turnee finale la televizor. 

Presiunea nu ne face bine. Deocamdată nu avem puterea să o gestionăm și nu știm ce să facem cu ea. Și tocmai din cauza trecutului. Grupul nu răspunde bine la comparațiile cu trecutul. Cu toate acestea avem o generație care promite, vârsta este optimă, avem jucători care-și doresc calificări", a declarat Edi Iordănescu în cadrul conferinței de presă. 

Ce a declarat Gigi Becali după meciul cu Muntenegru

"Care echipa națională, mă, care nu există? Atât timp cât ai un Messi, un Neymar, un Maradona și îl ții pe bancă, normal că se întâmplă așa ceva. Dacă era Tavi, era 3-2. Greșeau ei două, dădea Tavi trei!", a spus Gigi Becali, pentru PRO TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!