VIDEO Edi Iordănescu anunță schimbări în primul „11” pentru meciul cu Bosnia! Motivul din spatele mutărilor

edi iordanescu Echipa Nationala Liga Natiunilor Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 19:29
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 19:36

Selecționerul Edi Iordănescu a anunțat la conferința de presă dinaintea meciului cu Bosnia că va opera câteva modificări în prima echipă a naționalei.

Iordănescu jr. a declarat că va încerca să aducă „energie nouă” în echipa naționalei la meiciul cu Bosnia. Așadar sunt șanse mari să vedem la lucru jucători precum Tavi Popescu, Burcă sau Alibec.

Edi Iordănescu anunță modificări în primul „11”

„Sunt sigur că nu știu tot, dar știu cât mai mult. Încerc să-mi dau silința să aflu cât mai multe lucruri despre jucătorii Bosniei, la fel cum sunt convins că fac și adversarii noștri. Am văzut meciurile din trecut, din preliminarii, din meciurile amicale. Opinia mea este foarte clară. Bosnia are foarte mult potențial, sunt jucători în lot cu nume mari, cu reputație la nivel internațional și ani buni la un nivel înalt. 

Meciul e deschis la orice rezultat, cred că avem capacitatea de a transforma momentul mai slab într-unul bun, dar vom avea o opoziție puternică. Vor fi schimbări în primul 11, asta este clar. Vrem să aducem o energie nouă, plus jucători care sunt mai puțini afectați mental decât cei care au început meciul trecut, vrem să vedem toți jucătorii noștri la treabă. Chiar dacă vom înregistra un rezultat negativ, știm drumul, avem mult de muncă. Mesajul meu e foarte clar. Trebuie să muncim, să muncim și să devenim mai buni. Nu există un plan secund”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Bosnia și Herțegovina.

România întâlnește, marți, 7 iunie, de la ora 21:45, prima reprezentativă din Bosnia și Herțegovina, în cel de-al doilea meci din Liga Națiunilor.

Cum ar putea arăta primul „11” al naționalei în meciul cu Bosnia: Niță - Rațiu, Rus, Burcă, Bancu - Chiricheș - R. Marin, M.Marin - Ivan, Alibec, Oct. Popescu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!