Strâns cu ușa! Edi Iordănescu vine cu noi lămuriri după eșecul cu Muntenegru

edi iordanescu Bosnia - Romania iordanescu Muntenegru - Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 18:59
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 19:37

Selecționerul Edi Iordănescu a vorbit luni seara despre partida de marți, de la 21:45, Bosnia - România, contând pentru etapa a doua din Nations League. 

Tricolorii au avut o evoluție sub așteptări sâmbătă, la Podgorica, scor 0-2 cu Muntenegru. Nu au avut nicio ocazie de a înscrie, iar defensiva și-a arătat vulnerabilitatea aproape la fiecare atac al gazdelor. 

După ce la finalul partidei din urmă cu două zile a mizat și pe ideea că "responsabilitatea este împărțită" pentru eșec și că "nu vrea să-și strice cariera la națională", selecționerul a propus un discurs echilibrat înaintea partidei cu Bosnia. 

"Adevărul este că ne-au lipsit niște jucători la meciul cu Muntenegru. Dar toată lumea a discutat despre absențele de la Muntenegru, despre absențele noastre s-a vorbit mai puțin. Nu este o scuză! În viziunea mea, toți care sunt cei mai buni jucători români, așa că trebuie să livreze ce aștept de la ei. 

Pentru mine este o problemă că avem mulți jucători în lot care la echipa de club nu traversează cea mai bună perioadă. Având în trecut câteva calificări ratate și un moral prost, și acum nu cea mai bună perioadă la club, afectează lotul mai mult decât credem. Asta înseamnă mai multă presiune", a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă de la Zenica. 

Meciurile din iunie ale României în Liga Națiunilor

  • Sâmbătă, 4 iunie: Muntenegru – ROMÂNIA 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • Marți, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Finlanda
  • Marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Muntenegru
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!