VIDEO Edi Iordănescu, dat de gol de fratele său! Ce decizie a luat selecționerul României după criticile primite

Naționala României, condusă de Edi Iordănescu, a obținut doar patru puncte în primele cinci meciuri din Liga Națiunilor, iar tricolorii ocupă ultimul loc înaintea ultimului duel, cu Bosnia (luni, 21:45).

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 19:50
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 22:38

FRF a anunțat că postul lui Edi Iordănescu nu este în pericol, chiar dacă naționala României va ocupa ultimul loc în grupă la finalul campaniei din Liga Națiunilor.

Alexandru Iordănescu: "Edi nu va ceda. Trebuie respectat!"

Nici Edi Iordănescu nu vrea să demisioneze, spune fratele selecționerului, Alexandru, care a fost căpitanul lui CS Dinamo în meciul cu FCSB 2 din Liga 3, pierdut de echipa sa, scor 1-3.

Alexandru Iordănescu susține că selecționerul este foarte puternic și nu are de gând să cedeze, în ciuda criticilor pe care le primește.

"Din ce am văzut eu aseară, a fost un meci ok, cu foarte multă dăruință, atitudine și sper ca pe viitor să vedem același lucru. Am vorbit doar înainte de meci, acum a ajuns în România și pregătește următoarea partidă. El e o fire foarte puternică, a pregătit foarte bine meciurile acstea. A fost puțin stresat, trebuia să iasă bine meciul ăsta și sper să câștigăm cu Bosnia.

Nu, nu cred că va ceda așa ușor. Am înțeles că s-au spus atâtea lucruri, că cedează foarte ușor. El ține foarte mult la principiile lui și cred că trebuie respectat", a spus Alexandru Iordănescu.

Pentru România urmează ultimul meci din grupa de Liga Națiunilor, contra Bosniei, luni, de la ora 21:45.

Clasament grupa 3 din Liga B a Nations League

  • 1. Bosnia - 11p
  • 2. Muntenegru - 7p
  • 3. Finlanda - 5p
  • 4. România - 4p

Programul grupei:

  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: România - Bosnia
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: Muntenegru - Finlanda
Modifică setările cookies