Florin Răducioiu, atac dur la adresa lui Edi Iordănescu: „Nu are ce căuta la națională!”

Florin Raducioiu Echipa Nationala edi ioradanescu Nationala Florin Răducioiu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 18:36
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 18:40

Naționala României a încheiat la egalitate meciul cu Finlanda, scor 1-1, în penultima etapă din grupa a treia a Ligii B din Liga Națiunilor și asta l-a scos din sărite pe fostul internațional Florin Răducioiu.

Fostul internațional cu 40 de meciuri sub tricolor a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu, susținând că acesta nu are ce căuta pe banca echipei naționale a României.

„Nu am fi meritat să câştigăm, dar nici să pierdem. Jocul României nu mă convinge însă. Este un rezultat echitabil, corect, dar un egal chinuit. Nu e posibil să nu câştigi un meci cu Finlanda. Sunt foarte dezamăgit!

Răducioiu: „Jocul României nu-mi dă speranțe!”

Nu vezi jucători care să facă diferența în momente dificile. Jocul României e inconstant, ineficient, nu-mi dă speranțe. Sunt foarte dur, dar chiar nu se poate. Sunt foarte revoltat când văd că Ungaria câștigă cu Germania...

Din punctul de vedere al rezultatelor și al jocului, Edi Iordănescu nu mai are ce căuta la echipa națională, pentru că, din păcate, nu îndeplinește niciun obiectiv. Naibii, mă așteptam să câștigăm măcar cu Finlanda! 

După o asemenea campanie, Edi se plânge că a fost contestat? Păi, face parte din joc, e planeta fotbal! Nu mai are coerență! E normal să fii contestat când n-ai rezultate”, a declarat Răducioiu la Orangesport.

Pe 26 septembrie au loc ultimele meciuri, România - Bosnia şi Muntenegru - Finlanda. România are nevoie de victorie cu Bosnia şi ca Finlanda să nu câştige la Podgorica pentru a nu retrograda în al treilea eşalon valoric.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!