VIDEO EXCLUSIV Edi Iordănescu, apărat după locul 4 obținut în Liga Națiunilor: „Nu trebuie să dăm în el! Nimeni nu putea să facă mai mult!” 

Adrian Mititelu a vorbit, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, despre situația echipei naționale.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 14:05
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 14:05

România a încheiat grupa din Liga Națiunilor cu o victorie, 4-1 cu Bosnia, pe stadiondul din Giulești. Cu toate acestea, tricolorii au terminat pe ultimul loc, cu 7 puncte, și au retrogradat în al treilea eșalon valoric. Unde se mai regăsesc Kosovo, Insulele Feroe sau Bulgaria. 

Adrian Mititelu vede un progres în jocul echipei naționale 

Însă Adrian Mititelu (54 ani) a observat o îmbunătățire în joc în utlimele două partide, cu Finlanda, 1-1, și Bosnia. Totodată, patronul celor de la FCU Craiova susține că Edward Iordănescu (44 ani) nu trebuie învinuit pentru acest eșec, având în vedere selecția pe care o are la dispoziție. 

„Eu nu prea am înțeles acel regulament legat de retrogradare. E o situație bizară pentru mine, încă n-am înțeles cum funcționează noua regulă. Eu am remarcat că am jucat un meci foarte bun în Finlanda, puteam să câștigăm cu puțină șansă și că am făcut un meci bun, uneori spre foarte bun, cu Bosnia. Am înțeles după că ei au avut foarte mulți jucători lipsă, dar să nu credeți că ceilalți jucători de la Bosnia nu și-a dorit să câștige. Uitați-vă cum a reacționat antrenorul Bosniei, și-a dorit foarte mult să nu piardă. În ultimele două meciuri, naționala României capătă calificativul satisfăcător. Nu trebuie să dăm în Iordănescu pentru că el vine într-un moment foarte greu și nimeni nu putea să facă mai mult. E ușor să spui să-l bage pe ăla sau pe celălalt.

S-a văzut ceva bun în aceste două jocuri. Din cauza conjuncturii, de aici nu se poate mai rău. De aici trebuie să creștem. Această așa-zisă retrogradare se compensează dacă vom avea evoluții bune în următoarea campanie”, a declarat Adrian Mititelu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30. 

Modifică setările cookies