VIDEO EXCLUSIV Adrian Mititelu susține că a fost amenințat: "Fiului meu i s-a luat dreptul la muncă un an, dar Săpunaru e considerat erou!"

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, a avut un nou discurs la adresa lui Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, cu care oltenii au avut mai multe conflicte în ultima perioadă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 12:47
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 12:46

Pe lângă cel mai recent conflict, cel de la Târgu Jiu, de la meciul FC U Craiova - Rapid 1-0, a existat un incident și la meciul direct dintre cele două disputat la Mioveni 0-0, pe 1 noiembrie 2021.

Adrian Mititelu: "Fiului meu i s-a luat dreptul la muncă un an, dar Săpunaru e considerat erou!"

Adrian Mititelu Jr, fiul patronului de la FC U Craiova, a fost acuzat că a aruncat o sticlă pe terenul de joc în timpul meciului, în direcția lui Cristi Săpunaru, iar căpitanul Rapidului a avut și el o reacție nervoasă.

În urma acelui incident, Adrian Mititelu Jr. a fost suspendat un an, iar tatăl său se consideră nedreptățit, spunând că Săpunaru nu este sancționat în niciun fel după incidentele în care a fost implicat.

De asemenea, Adrian Mititelu susține că după apariția conflictelor cu Săpunaru a primit numeroase mesaje pe Facebook de la fani rapidiști în care a fost amenințat sau înjurat.

"Fiul meu este administratorul clubului. Practic este conducătorul clubului. El nu mai are voie să-și desfășoare activitatea. I s-a interzis dreptul la muncă. Deși a fost catalogat oficial la acel meci, nu a aruncat el. Acea sticlă a fost aruncată pe terenul de joc de o altă persoană, dar nu mai contează. Era o sticlă de plastic cu 15% lichid în ea. Da, era o persoană din grupul lui, dar provocat tot de Săpunaru, care a început să înjure la adresa lui.

Era un meci fără suporteri, erau circa 20-30 de persoane din rândul ambelor tabere. Sticla nici nu a fost aruncată spre Săpunaru, ci în apropierea lui, nu cumva să-l lovească în cap. Să zicem că a făcut cineva o abatere din grupul lui, dar primește un an interdicție de a munci. Dacă conducătorul unui club în mod oficial nu poate participa la meciuri, efectiv i s-a interzis dreptul la muncă.

Săpunaru vine și bruschează jandarmii, lovește, urlă, țipă, 20 de inși nu-l pot ține, dar n-are nicio problemă. Din contră, este erou într-o anumită parte a lumii. Eu a trebuit să blochez după acest incident 150-200 de așa-ziși prieteni de pe Facebook pentru că erau suporteri rapidiști. Înjurături și amenințări de cea mai joasă speță pe care le-am primit pe telefon", a spus Adrian Mititelu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Fanii Rapidului, susținere impresionantă pentru Cristi Săpunaru

În startul partidei cu CS Mioveni (2-1), fanii Rapidului de la peluză au afișat un banner imens cu mesajul: "Săpunaru, mândria noastră". Ulterior, au apărut și alte bannere mai mici cu numele căpitanului din Giulești.

Suporterii Rapidului nu s-au limitat la mesaje text și au afișat și o mulțime de pancarte în care apare chipul lui Cristi Săpunaru și mesajul "Mândria noastră".

Modifică setările cookies