Nationala

Dumitru Dragomir, după victoria României cu Armenia: ”Am crezut că mor”

România s-a impus în fața Armeniei.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 09:19
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 11:01

Într-un duel transmis de PRO TV și VOYO.ro, România a reușit să se impună în fața unei echipe suferinde a Armeniei. În urma acestei victorii, România a reușit să ajungă pe locul doi în grupă.

În acest moment, suntem la mâna noastră privind calificarea la baraj. Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a vorbit despre meciul României.

„În ultimele 20 de minute, am crezut că mor. Fiecare meci îți dă câte o oportunitate. Azi, două meciuri ne-au dat. Macedonia cu Germania și noi aici. Noi avem cale liberă acum, mă, frate. La baraj, poți să dai de o echipă pe care să o învingi. Mă, fraților, la fotbal e… Credea cineva că jucăm cu nemții așa de bine?

A avut inspirație cu toată echipa dacă am câștigat. Banca nu l-a ajutat nici în Germania, nici aici.

(n.r. despre momentul cu Andrei Ivan de la conferința de presă) Mi se pare că a făcut foarte bine, pentru că și fotbaliștii trebuie să își mai asume. El trebuia să îl țină pe Muller, ce să o mai dăm după cireș? Și uite că Rădoi nu a fost răutăcios și l-a băgat și astăzi.

Stanciu mi-a plăcut, Bancu în mod deosebit, Hagi și în mod foarte deosebit portarul. Băi, ce portar avem. Păcat că are peste 30 de ani. 2-3 ani oricum mai apără. Băi, dar ce serios e. Bravo lui. Prima repriză, de nota 8. A doua, de 6.

Keșeru are numai viteza întâi și a doua și are și o vârstă. E greu. Mi s-a părut fără tempo. Nu avem vârf de atac, ar trebui să găsim pe cineva. La Alibec mă gândesc și eu”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport.

Iată scenariile de calificare:

6 puncte: Ne calificăm indiferent de rezultate.

4 puncte: Macedonia de Nord și Armenia nu obțin mai multe puncte decât România.

3 puncte: Macedonia de Nord și Armenia obțin maxim trei puncte sau obțin patru puncte, iar România are nevoie de golaveraj pozitiv.

2 puncte: Macedonia de Nord și Armenia obțin maxim două puncte sau obțin trei puncte, iar România are nevoie de golaveraj pozitiv

1 punct: Macedonia de Nord și Armenia fac egal în meciul direct și pierd meciul rămas, iar România are golaveraj superior.

0 puncte: Nu ne putem califica, deoarece Macedonia de Nord are deja un golaveraj pozitiv.

 

Programul etapelor:

România - Islanda

Armenia - Macedonia de Nord

Germania - Liechtenstein 

Armenia - Germania

Liechtenstein - România 

Macedonia de Nord - Islanda

 

Clasamentul grupei:

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies