Nationala

Dumitru Dragomir, convins de alegerea lui Răzvan Burleanu pentru banca României: „El va fi selecționer!”

Federația Română de Fotbal caută un selecționer de aproape două luni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 17:23
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 17:30

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF a expirat pe 30 noiembrie 2021. Iar de atunci, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță caută un nou selecționer. După ce s-au lovit de refuzurile lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, oficialii FRF l-au convins pe Ladislau Boloni să vină în România pentru negocierile finale. 

Doar că antrenorul ezită să dea un răspuns, iar Răzvan Burleanu i-a contactat deja pe Adrian Mutu și Edi Iordănescu pentru a le propune să preia echipa națională.

Însă Dumitru Dragomir este convins că președintele FRF va merge, în cele din urmă, pe mâna lui Ladislau Boloni. Chiar dacă cei doi tehnicieni au fost chemați la tratative. 

Dragomir: „Ungurul e băiat deștept”

„În istoria fotbalului românesc nu s-a mai întâmplat aşa ceva, ca naţionala să nu aibă un selecţioner atâta timp. Este fără precedent ce se întâmplă.

Dar eu vă spun ceva şi o să vedeţi că am dreptate. Tot Boloni va fi antrenorul ”tricolorilor”, chiar dacă s-a întârziat un pic cu această aşteptare.

Ar fi un adevărat dezastru dacă el ar refuza postul de selecţioner. Cerinţele lui, în negocierile cu Federaţia, nu au fost exagerate, doar că sunt foarte ferme.

Ungurul ăsta e un băiat deştept. Tobă de carte şi de fotbal. Şi e mai român decât mulţi români. Uitaţi-vă de câte ori a jucat pentru România şi ce performanţe a avut. Cu asta spun totul.

Oricum, dacă el va refuza postul, pentru următorii antrenori cu care se va discuta ar fi o jignire, pentru că lumea i-ar considera ca a zecea roată la căruţă, cum se spune în popor”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies