Se ”transformă” echipa națională? Două propuneri inedite pentru Edi Iordănescu

edward iordanescu Echipa Nationala UTA Arad Nationala
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 23:03
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 23:30

UTA Arad va evolua, cel mai probabil, în play-out-ul Ligii 1, dar poate da doi jucători la echipa națională.

Arădenii pot da doi jucători la naționala mare a României, așa cum s-a întâmplat și în sezonul precedent, cu Florin Iacob și Alexandru Albu.

Chiar Ionuț Badea, antrenorul echipei, a fost cel ce a făcut propunerea. Acesta crede că David Miculescu și Damian Isac ar putea juca pentru prima reprezentativă a României.

”Sunt doi jucători 'sub vârstă' care îmi plac foarte mult, Miculescu şi Isac. Amândoi au potenţial foarte mare şi mă aştept ca, într-un viitor nu foarte îndepărtat, să fie acolo (n.r. la echipa naţională).

(n.r. au fost jucători care v-au dat pe spate în cariera de antrenor?) Să ştii, chiar au fost! Dar nu aş vrea să dau nume pentru că mă tem că pot omite jucători care merită să fie nominalizaţi.

Eu am luptat şi voi lupta mereu să dărâm mitul că fotbaliştii sunt proşti. Poate sunt slab pregătiţi, inculţi. Plătind astfel tributul faptului că nu au putut merge prea mult la şcoală. Dar sunt inteligenţi, gândeşte-te că lucrează şi iau decizii sub presiune! Au imaginaţie, creativitate!

Eu aş merge oricând la luptă cu un sportiv de performanţă alături, decât cu un student care termină facultatea cu media şase sau şapte!”, a declarat Ionuţ Badea, pentru playsport.ro.

David Miculescu este unul dintre cei mai urmăriți jucători din Liga 1. Atacantul de 20 de ani este urmărit de FCSB, dar și de mai multe echipe din SUA. Decarul arădenilor a marcat 7 goluri în 24 de partide jucate în sezonul curent de Liga 1.

Damian Isac, mijlocaș central de 21 de ani, a strâns 11 meciuri pentru UTA, în acest sezon și este cotat la 150.000 de euro de siteurile de specialitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!