Voyo Andrei Bereandă Stiri

VOYO Original e aici! Descoperă show-uri și conținut video premium exclusiv pe VOYO!

VOYO e universul digital cu filme și seriale locale și internaționale, edițiile show-urilor preferate înainte de difuzarea la TV, evenimente sportive LIVE, totul fără pauză de publicitate. Începând din această săptămână, VOYO le va oferi utilizatorilor emisiuni dedicate și conținut digital exclusiv sub umbrela VOYO Original. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 18:21
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 18:25

Lumea entertainment-ului intră într-o nouă dimensiune online cu VOYO Original. Show-uri de divertisment create exclusiv pentru abonații platformei VOYO, podcast-uri, reality show-uri, mini serii care duc adrenalina și suspansul la cote uluitoare, celebrități din România puse în ipostaze nemaivăzute, până acum, nici măcar la TV, dar și unele dintre cele mai importante evenimente ale momentului, vor fi difuzate prima dată pe VOYO.

”VOYO este platforma locală care și-a propus, încă de la lansarea din 2011, să ofere producții locale de calitate și conținut premium abonaților săi. Din acest motiv, lansăm acum conceptul VOYO Original, pe care ne propunem anul acesta să-l dezvoltăm cu producții ce se pot vedea exclusiv pe platforma SVOD. 

Pentru noi este foarte important să îmbunătățim experiența utilizatorilor noștri prin investiții în conținut bazat pe datele pe care echipa VOYO le monitorizează zilnic. Ne concentrăm pe producția și achiziționarea unor formate locale de calitate, astfel încât, lună de lună, abonații VOYO să descopere noi producții de interes pentru ei. Credem că utilizatorii trebuie să primească mereu conținut video prin cea mai bună interfață de utilizator posibilă”, a spus Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

În luna februarie au fost lansate deja două producții noi, extensia digitală a show-urilor din TV: Survivor Extra-Show și Românii au Talent – Backstage Show.

Pe lângă conținutul digital exclusiv și toate show-urile și serialele de la TV, utilizatorii găsesc în platformă stream-ul LIVE al tuturor televiziunilor din grupul PRO: PRO TV, PRO X, PRO 2, PRO Cinema, PRO Gold, PRO TV Internațional și PRO TV News. 

VOYO – Let’s VOYO

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!