Dinu il critica pe Piturca dupa umilinta cu Polonia: "Sa mai vanda niste copilasi cu 300.000 de euro!" Atac DUR la Anamaria Prodan!

Autor: Sport.ro
Luni 04 Februarie 2013, 10:07
Dinu il critica pe Piturca dupa umilinta cu Polonia: "Sa mai vanda niste copilasi cu 300.000 de euro!" Atac DUR la Anamaria Prodan!

Cornel Dinu are mari semne de intrebare in privinta selectiei facute de Victor Piturca pentru meciul cu Polonia si o ataca dur pe Anamaria Prodan.

"Distractiv! O partida indoielnica, al carei singur scop a fost sa mai scoata la lumina niste copilasi din astia care mai pot fi vanduti cu 300.000 - 400.000 de euro. Se mai arunca in fata un Chitu, un Alibec! Un meci de mercato din care nu ne-am ales cu nimic pentru viitor.

E sistemul "incercarea moarte n-are", numai ca, din pacate, concluziile sunt dramatice dupa meciul acesta cu polonezii", a declarat Cornel Dinu in Gazeta Sporturilor.

Dinu pune tunurile pe Anamaria Prodan, cea care l-a ironizat pe Anghel Iordanescu. "Ce rost mai au observatiile astea, daca-l pui capitan pe Gaman, care are circumferinta piciorului la fel ca a bratului?! Iar Alexe ce sa faca daca n-a primit mingi? Ingrijorator e ca nu vad nici o strategie, iar preocuparea primordiala e sa mai aducem pe taraba niste baieti care si-au demonstrat limitele. Ce sa mai discutam cand traim intr-un fotbal in care a ajuns Anamaria Prodan sa-si dea cu parerea despre Iordanescu?!

Ea e obisnuita cu cifra 6 de la loto, cand joaca la 6 din 49, ca stiu ca le plac pariurile! Mi se par inadmisibile comentariile pe care le face, dar e si vina presei ca o baga in seama. Poate a vrut sa vorbeasca despre adevaratul sistem cu cinci fundasi, pe care eu l-am adus la "nationala", cu Dan Petrescu - Prodan - Belo - Mihali - Selymes, preluat apoi de ceilalti selectioneri", a mai spus Dinu.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT