Umilinta cu Polonia il face pe Piti sa schimbe strategia: cheama ARTILERIA grea si viseaza sa spulbere Ungaria! Care sunt cei 6 jucatori ai Stelei chemati la nationala:

Autor: Sport.ro
Duminica 03 Februarie 2013, 13:12

	Umilinta cu Polonia il face pe Piti sa schimbe strategia: cheama ARTILERIA grea si viseaza sa spulbere Ungaria! Care sunt cei 6 jucatori ai Stelei chemati la nationala:

Cod ROSU duminica. ALB-ROSU!
►15:30 Venlo – Ajax in direct Sport.ro si Voyo.ro
►19:00 Anderlecht – Standard in direct Sport.ro si Voyo.ro

Victor Piturca are toate motivele sa se teama dupa infrangerea umilitoare cu Polonia, insa acesta spune ca adevarata fata a echipei se va vedea abia in urmatoarul amical, cel cu Australia, pe 6 Februarie, si in meciul oficial cu Ungaria, la Budapesta.

Acesta se bazeaza pe faptul ca incepand de zilele viitoare se va putea baza si pe jucatorii Stelei, pe care Reghe a anuntat ca ii va lasa doar dupa amicalul cu Dinamo Moscova, dar si cei opt stranieri chemati la ultimele partide.

Astfel, selectionerul are deja in vedere inca 14 fotbalisti, care sa ii inlocuiasca pe Chitu, Nistor sau Alexandru Vlad, jucatori care au aratat ca nu sunt inca destul de maturi si nu au indeajuns de multa experienta pentru a putea juca in meciuri atat de importante, precum cel de calificare cu Ungaria.

Piti si-a facut deja lista cu jucatorii pe care vrea sa ii cheme pentru meciul cu Australia, iar primii sunt cei de la Steaua: Tatarusanu, Chiriches, Bourceanu, Pintilii, Tanase si Rusescu.

Dintre stranieri, selectionerul va miza pe Costel Pantilimon, desi acesta are sanse slabe la titularizare, fiind cunoscuta politica lui Piturca, care nu foloseste decat jucatorii titulari la echipele lor de club, Dorin Goian, Gabi Tamas, Stefan Radu, Razvan Rat, Costin Lazar, Gabi Torje si Bogdan Stancu.

Toti 14 sunt asteptati sa se alature lotului in cursul zilei de astazi, cel tarziu maine, pentru a avea timp sa pregateasca partida cu Australia, de miercuri.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT