Romania Christoph Daum Muntenegru Nationala

'Defensiv, suntem printre cei mai buni din Europa! Daum e un antrenor extraordinar, sper sa transmita TOT ce stie!' Ce spune Contra inainte de Romania - Muntenegru

Romania - Muntenegru e inceputul lui Daum pe banca nationalei. Fostul international Cosmin Contra are incredere maxima in noul selectioner.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Septembrie 2016, 13:22
Data actualizarii: Duminica 04 Septembrie 2016, 13:26

Contra spune ca Romania isi va schimba stilul si se asteapta ca noua atitudine sa fie vizibila inca de la primul meci.

"Sunt toate premisele sa vedem o echipa a Romaniei mai agresiva. Vom arata ca o formatie de tip german, cu o agresivitate buna, cu disponibilitate la efort si cu fotbalisti care baga piciorul la minge.
Avem probleme cu jucatorii care sa faca diferenta in momentele cheie ale partidelor. In ultimii ani ne-am obisnuit asa, sa ne bazam pe forta grupului. Nu mai avem fotbalisti ca Hagi sau Adrian Ilie, care sa ia actiuni pe cont propriu.

Imi place spiritul echipei, odata cu venirea lui Daum lucrurile vor merge pe drumul cel bun. Cred ca vom vedea o echipa a Romaniei care sa atace. Stanciu are sclipiri, a crescut mult in ultimul an. Sper ca el sa fie mai constant, iar Daum sa aiba suficienta experienta incat sa-l faca jucatorul decisiv. Are sclipiri, e capabil de ultima pasa.

Ramane de vazut cum va reusi selectionerul sa scoata la iveala aceste calitati. Daum e un antrenor extraordinar, imi doresc sa transfere tot ce stie catre nationala. Defensiv, suntem printre ce mai buni din Europa. Ofensiv, suntem la coada. Aici trebuie sa lucreze Daum", a spus Contra.

Modifică setările cookies