De unde își pot lua fanii echipament și fulare cu naționala României. Parteneriatul semnat de FRF

Romania - Elvetia echipament nationala FRF Nationala
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 16:26
Data actualizarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 16:32

România - Elveția, meci din ultima etapă a Grupe I din cadrul preliminariilor EURO 2024, are loc marți, de la 21:45.

  • EURO 2024 e transmis în România de Pro TV, Pro Arena și VOYO.

Lagardère Travel Retail România a intrat într-un parteneriat de anvergură cu Federația Română de Fotbal, aducând în 22 de magazine, produse ale echipei naționale de fotbal, scrie FRF. 

Fanii fotbalului au acum la dispoziție o rețea întreagă de magazine din care pot cumpăra produsele echipei naționale de fotbal.

Echipamente complete de fotbal, tricouri, eșarfe, fulare, mingi și multe altele, îi așteaptă în magazinele Lagardère Travel Retail România de pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Suceava, Bacău și Iași, plus în alte magazine din București, Ploiești, Pitești, Oradea, Iași, Baia Mare, Craiova, Cluj-Napoca, Brașov, Arad, Constanța. Până acum, produsele puteau fi comandate online sau achiziționate fizic, din „Romania Store”, magazinul oficial al suporterilor naționalei, din Mega Mall.

În București produsele se găsesc momentan la magazinul Relay de pe Aeroportul Henri Coandă și în 5 magazine Inmedio: Promenada Mall, Veranda Mall, Galeria Feeria, cel de la Pasaj Universitate și cel de pe Bulevardul Carol.

 

Marius Văcălău, Director General Lagardère Travel Retail România: „Este o bucurie pentru noi să fim puntea dintre microbiști și produsele dragi lor. Știm că acestea nu sunt simple obiecte, ci poartă cu ele toate amintirile și nostalgiile pe care cuvântul – fotbal – le evocă”.

Această colaborare are un imens potențial, având în vedere că Lagardère Travel Retail România deține cea mai extinsă rețea de comerț aeroportuar din România.

Răzvan Burleanu, Președinte Federația Română de Fotbal: „Suntem bucuroși pentru semnarea acestui parteneriat prin intermediul căruia tricoul echipei naționale și alte produse cu însemnele României sunt mai aproape de toți suporterii tricolori. Prin rețeaua de magazine Lagardère Travel Retail România avem șansa, de acum, de a ajunge în fiecare lună la peste trei milioane de români din diferite zone ale țării”.

România, pe locul 1 în Grupa I

Victoria din Ungaria a trimis România pe locul 1 în Grupa I. Tricolorii au ajuns la 19 puncte, cu o etapă înainte de final. Elveția a comis un nou pas greșit, a remizat în duelul cu Kosovo, scor 1-1.

În ultima etapă, tricolorii vor primi vizita Elveției, la București. Partida va avea loc marți, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Meciul se va juca cu casa închisă! 

Clasament Grupa I:

România - 19 pct

Elveția - 17 pct

Israel - 12 pct

Kosovo - 11 pct

Belarus - 9 pct

Andorra - 2 pct

Ultimul turneu final la care România a participat a fost EURO 2016, competiție care s-a desfășurat în Franța.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!