'Daum mi-a zis ca nu vrea sa-i spun nimic despre nimeni, vrea el sa-si faca o parere!' Prima disputa in FRF dupa numirea lui Daum

'Daum mi-a zis ca nu vrea sa-i spun nimic despre nimeni, vrea el sa-si faca o parere!' Prima disputa in FRF dupa numirea lui Daum

Christoph Daum n-a vrut sa auda nimic despre oamenii care lucreaza acum pentru echipa nationala. A vrut sa-si faca el o parere despre fiecare inainte sa decida cine continua alaturi de el si cine pleaca.

Daniel Isaila e primul care a anuntat ca pleaca. A fost nemultumit ca a trebuit sa ia parte la un interviu de angajare cu germanul. Isaila nu s-a suparat pe antrenorul german, insa nu intelege de ce FRF i-a propus prelungirea contractului daca nu stia planul noului selectioner.

"Mi s-a propus prelungirea dupa meciul cu Albania. Am spus ca depinde ce antrenor va veni, indiferent ca e roman sau strain. Domnul Burleanu mi-a zis ca vrea sa discutam de prelungire. Aproape ca am batut palma, mi-a spus ca va veni un antrenor strain important. A ramas ca domnului Daum sa-i dau detalii, sa discutam, asta dupa ce dansul va fi anuntat oficial.

Trebuia sa mi se spuna ca e un interviu pentru job. Dar domnul Burleanu mi-a facut o oferta de a continua si a ramas ca vineri discutam detaliile, dupa ce semenaza selectionerul. Nu sunt suparat pe domnul Daum, e normal sa-si aleaga el colaboratorii. A fost o surpriza neplacuta pentru mine. Trebuia sa-mi spuna ca depinde de intrevederea cu selectionerul daca voi mai continua sau nu. Poate nici nu as fi acceptat sa ne vedem!", a spus Isaila la Dolce Sport..

Aflat in studiou, consilierul presedintelui FRF, Andrei Vochin, a replicat: "Domnul Daum mi-a spus ca nu vrea sa stie nimic, nu vrea sa fie informat despre oameni. A spus ca vrea sa se convinga singur, sa se vada cu fiecare in parte si sa aiba un dialog. Nu cred ca avea de gand sa renunte la nimeni. Voia sa afle de la ei ce au facut in cadrul FRF, sa faca pentru fiecare o fisa a postului. A observat ca in cazul unora se faceau lucruri care nu erau in fisa postului si le-a spus asta!"

Citeste si:Christoph Daum
VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies