Daum, DESFIINTAT de Becali: "Cum sa faci asa ceva, sa joci fara ucigasii Stanciu, Popa si Chipciu? Esti nebun? Bai, nenea Daum, nu suntem chiar prosti! Cu ei, si daca il pun pe Lutu selectioner ne calificam!"

Gigi Becali l-a atacat dur pe selectionerul Daum dupa ce Romania a facut 1-1 cu Muntenegru in primul meci din preliminariile pentru Mondialul din Rusia.

Finantatorul Stelei este nemultumit de faptul ca Daum nu a folosit tripleta Stanciu, Popa, Chipciu la nationala, preferand sa joace in schimb cu nume surpriza, precum Bicfalvi, dar si cu Sapunaru la inchidere, alaturi de Ovidiu Hoban.

"Romania cu Muntenegru? Cand este bine si vrem sa facem si noi ceva, stai, ba, putin, de ce sa ne calificam? Lasa ca aducem noi un neamt ca sa nu ne calificam, cam asa facem. Muntenegru era de noi? Trebuia sa le dam trei, patru. Dar daca noi jucam cu 3 inchizatori, cum putem sa dam noi gol? Cum sa avem viteza?"

"Noi avem 3 ucigatori, Popa, Stanciu, Chipciu. 3 ucigasi. Daca ai trei ucigasi si il ai pe Andone, care e fotbalist. In loc sa le dai 3, ai zis de ce sa le dau 3, mai bine joc cu Hoban, Bicfalvi si Sapunaru ca sa stau sa dorm pe teren sa vina baba cu colacii. Asta a facut Daum. Pentru ca omul nu cunoaste, ca s-o pricepe la fotbal, dar nu-i cunoaste pe jucatori. Cum sa faci asa ceva? Esti nebun? Cand am vazut echipa m-am crucit. Am zis ca o fi asta genial, dar ce sa faci cu 3 inchizatori?"

"Cum sa marchezi cu 3 inchizatori? Doamne fereste. Stanciu, saracul, nu mai primea mingea. Venea pe 16 metri ca sa primeasca mingea. Joci cu 3 inchizatori? Ai trei ucigasi, baga, ma, ucigasii, sa bage trei, patru gloante, desteptule care esti marele destept antrenor! Noi avem trei ucigasi si ii tinem pe banca. Joaca cu Sapunaru inchizator, daca vrei, dar nu si cu Sapunaru, si cu Bicfalvi, si cu Hoban. Bai, nenea Daum, ca nu suntem noi chiar prosti. Dar ca sa jucam cu 3 inchizatori stim si noi ca nu se poate juca asa"

"Si daca dadea Stanciu, ce? Tot cu 3 inchizatori am jucat. Cu 3 inchizatori ne vor bate Kazakhstan si Armenia. Jucam 0-0 si ne dau aia gol norocos. Daca joci cu 3 inchizatori, ce sa-mi placa? Ai 3-4 pase? Tata Puiu mai pasa ceva, mai ataca. Dar cum sa joci asa, nenea Daum? Doamne fereste. Pai ce, suntem tampiti? Nu am mai vazut fotbal? Ne-am trezit ieri in fotbal?"

"4-3-1-2? Care, ca Stancu nu era in aia doi. Cum sa ne calificam? Nu avem cum daca joaca asa. Avem cum sa ne calificam. Sa joace cu Stanciu, Chipciu, Popa, cu cei trei ucigatori, apoi treaba lui ce face. Ne calificam si daca il pun pe Lutu antrenor. Daca il pun pe Lutu antrenor-selectioner ne calificam! Daca ai 3 ucigasi nu ai cum sa nu te califici", a declarat Becali la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Violențe la DNA, unde a fost chemat Liviu Dragnea. Câțiva tineri au dat cu pumnii
BRAT
Modifică setările cookies