Daum despre fundasul stanga: "Vedem daca isi revine Latovlevici, si Tosca este o varianta buna" Ce spune despre Steliano Filip

Armenia - Romania, sambata la 19:00

"Important e sa avem o atmosfera buna in grup. In Romania se imbratiseaza si se pupa cand se vad, in Germania ar fi ciudat sa se vada asta. Muncim din greu, vom face tot posibilul sa pregatim bine meciul, la fel am facut si cu Muntenegru, dar la finalul zilei avem nevoie si de putin noroc. Ati vazut in Franta la Euro, ca sunt multe tari mici foarte bine pregatite fizic si tactic organizate. Obiectivul este primul meci, vom lua lucrurile pas cu pas.

Avem mereu mai multe optiuni pentru postul de fundas stanga, ne pregatim sa jucam ofensiv, dar trebuie sa fim orientati si catre defensiva. Vom vedea cum se misca Latovlevici, a venit cu o accidentare la lot si vom vedea ce se intampla. Tosca poate juca foarte bine acolo, poate inchide jocul bine, voi urmari jucatorii in zilele urmatoarea si voi lua o decizie. Nici Steliano Filip nu e scos din joc, asteptam sa vedem recuperarea sa.

Stanciu este pe lista la penalty, este un jucator extraordinar. Michael Jordan a fost intrebat de ce a ajuns asa extraordinar, a spus ca a ratat 100 de aruncari decisive, dar asta l-a facut cel mai bun jucator din lume, greselile te pot face mai puternic, trebuie sa inveti din fiecare ratare.

Venirea unui antrenor este un proces, chiar si Guardiola daca ar venit antrenor. Fac totul pentru a avea succes aici, sunt in stare sa muncesc si 25 de ore pe zi pentru a multumi oamenii. Criticile sunt primite daca sunt constructive. Sunt obisnuit sa joc sub presiune, castigi 8 meciuri la rand, pierzi un meci si apar 3-4 variante sa te inlocuiasca, nu este o problema pentru mine.

Gazonul artificial din Kazahstan este o problema doar daca vorbesc eu despre el prea mult. Maine vom face niste antrenamente la Buftea, pe gazon artificial, si acolo in Kazahstan vom face 2 antrenamente pe artificial, dar probabil ca nu unde jucam. Am discutat si cu antrenorul Poloniei care imi este prieten, cel mai bun lucru a zis ca e faptul ca nu a avut accidentati si s-au bucurat ca au scos un punct si au plecat de acolo. Si Low mi-a zis ca e greu sa castigi pe astfel de terenuri, dar vom vedea la fata locului", a spus Daum in conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies