Cum vede Lucescu numirea lui Daum la nationala. Antrenorul pe care cei mai multi dintre romanii ar fi vrut sa-l vada selectioner crede in neamt: "Il stiu din Turcia, e serios"

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Iulie 2016, 18:34

	Cum vede Lucescu numirea lui Daum la nationala. Antrenorul pe care cei mai multi dintre romanii ar fi vrut sa-l vada selectioner crede in neamt: "Il stiu din Turcia, e serios"

Portugalia - Tara Galilor si Franta - Germania, semifinalele UEFA Euro 2016, sunt miercuri si joi IN DIRECT la ProTV, ora 22:00

Christoph Daum a sosit in aceasta dimineata la Bucuresti, iar maine va fi prezentat ca fiind noul selectioner al echipei nationale.

In varsta de 62 de ani, Daum este un personaj controversat prin prisma unui scandal vechi de mai bine de un deceniu. Acesta a fost prins intr-un scandal cu prostituate si consum de cocaina, motiv pentru care un din Comitetul Executiv al FRF, intre care si cea a lui Florin Prunea, critica numirea acestuia.

Mircea Lucescu este insa de alta parere. Acesta spune ca Daum este un antrenor care poate face performanta, chiar daca a stat pe bara in ultimii doi ani.

Citeste si - Cine este Christoph Daum, viitorul selectioner al Romaniei! Nemtii l-au ales sa revolutioneze nationala in 2000, dar un scandal cu cocaina si prostituate i-a schimbat cariera

"E un antrenor cu foarte multa experienta. In perioada in care eram eu in Turcia antrena si el acolo. E un antrenor care a obtinut multe succese. Cred ca e la varsta la care poate sa fie selectioner. E un antrenor respectat pentru seriozitatea cu care a antrenat echipele in campionate importante.

Eu sunt convins ca poate sa treaca peste faptul ca n-a mai antrenat doi ani. Dar acum depinde si de ce n-a mai antrenat. Unii antrenori au nevoie de pauze in cariera. Eu am trecut de la o echipa la alta, am incercat sa raman in lumea fotbalului fara pauza. Mi-a fost teama sa nu ma obisnuiesc cu lenea. Dar nu toti au acelasi tip de temperament sau aceasta putere de a o lua mereu de la capat. Doi ani si jumatate de pauza n-ar conta foarte mult pentru un antrenor cu experienta", a declarat Mircea Lucescu pentru Dolce Sport.

Christoph Daum va avea un salariu de 500.000 euro anual la echipa nationala. Daca va califica Romania la CM din 2018, din Rusia, acesta va incasa o prima de inca un milion de euro.

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies