Cum au fost EXCLUSI de la nationala cei mai buni marcatori romani din 2015! Unul are un meci la Romania B, altul nu a mai fost convocat de 11 ani

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 August 2015, 12:13
Data actualizarii: Luni 03 August 2015, 12:16

Cu o luna inaintea meciului foarte important de la Budapesta, ne uitam astazi catre echipa nationala.

Iordanescu are probleme mari in defensiva, dar si solutii noi in atac! Budescu - 53 de goluri in tricoul Astrei in ultimii 3 ani si o luna! A jucat doar pentru Romania B intr-un amical pierdut acum doi ani in fata Poloniei. Are 26 de ani!

Cernat este un Sanmartean al acestui an. A reusit 10 goluri in 2015 si este golgeterul campionatului cu 4 goluri in 4 meciuri in tricoul Viitorului. Cernat n-a mai jucat la nationala de 11 ani.

Pentru postul pe care il joaca cei doi, variantele lui Iordanescu pentru meciul cu Ungaria variantele ar fi Chipciu, Tanase sau Bicfalvi. Ultimii doi ar trebui chemati din China. Sanmartean este accidentat!

Iordanescu a avut ce vedea aseara in Italia si Franta. Tatarusanu a inchis poarta Fiorentinei in superamicalul cu Barcelona. Italienii au castigat surprizator cu 2-1.

Chiriches a debutat la Napoli. Chiriches a fost folosit o repriza ca fundas central in infrangerea lui Napoli, 2-3 la Nisa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!