Olaroiu, pe banca nationalei? Anuntul facut de Lupescu inainte de alegeri: ce se va intampla cu Cosmin Contra
Vineri 06 Aprilie 2018, 07:53

Olaroiu, pe banca nationalei? Anuntul facut de Lupescu inainte de alegeri: ce se va intampla cu Cosmin Contra

Ionut Lupescu a facut un anunt pe care multi nu-l mai credeau posibil.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lupescu a lasat de inteles ca daca va castiga alegerile pentru sefia FRF l-ar putea convinge pe Cosmin Olaroiu sa revina in fotbalul romanesc. La echipa nationala, mai exact.

Lupescu a declarat ca a discutat cu Cosmin Olaroiu, iar acesta ar fi dispus sa preia echipa nationala dupa ce mandatul lui Cosmin Contra va ajunge la final.

"La un moment dat o sa vina si Cosmin Olaroiu. Nu se pune partea financiara pe primul loc, am ajuns la o varsta la care oamenii de acest fel nu mai vin in tara pentru partea financiara", a declarat Lupescu pentru DigiSport.

Cosmin Olaroiu tocmai a semnat cu chinezii de la Jiangsu Suning si are un salariu de 7 milioane de dolari pe an. Olaroiu a mai fost dorit si in trecut pe banca Romaniei, insa intotdeauna a fost invocata lipsa resurselor financiare drept obstacol pentru aducerea lui.

Alegerile pentru sefia FRF vor avea loc pe 18 aprilie.
 



Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”