Victor Piturca Laurentiu Reghecampf Nationala

"Chiriches mi-a zis ca jucatorii sunt suparati la nationala cu el!" Conflictul Reghe - Piturca ajunge la alt nivel!

Reghecampf a plecat tocmai in Arabia Saudita, dar conflictul cu Victor Piturca ramane in continuare un subiect sensibil.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Iunie 2014, 15:56
Data actualizarii: Luni 02 Iunie 2014, 18:57

Piturca a declarat ca stelistii de la lot sunt fericiti pentru ca Reghe a plecat de la Steaua, iar Reghe i-a dat azi replica.

"Vreau sa ii raspund cu aceeasi moneda. Jucatorii sunt suparati ca sunt la echipa nationala cu personajul respectiv. Asta mi-a transmis Chiriches. Si ca se chinuie cu Albania, sa castige cu Albania", a declarat Laurentiu Reghecampf la Dolce.

Inaintea meciului Romaniei cu Albania, Victor Piturca a declarat ca jucatorii Stelei sunt fericiti dupa plecarea lui Reghecampf de la Steaua.

"Jucatorii de la Steaua sunt foarte fericiti ca Reghecampf a parasit echipa", a spus selectionerul, fara alte comentarii. 

Piturca a cerut suspendarea lui Reghe


Conflictul dintre Piturca si Reghecampf nu este nou. In luna martie a acestui an, selectionerul a cerut suspendarea lui Reghe, antrenorul Stelei in acea perioada.

"Trebuie sa fii civilizat, sa dai declaratii normale. Trebuie sa ne respectam. Ca uite unde s-a ajuns! Nu vad normal ca un impresar care are sotul antrenor sa ia jucatori de la rivale. Asta trebuie pus la punct civilizat, prin regulamente.

Reghecampf mi-a adus niste acuze care l-au dus pe el in derizoriu, spunea ca vin jucatorii nepregatiti, grasi, de fapt asa erau de la el! La nationala avem un program, o alimentatie. Era vorba de cateva zile, cum sa te ingrasi in citeva zile?

Trebuie sa terminam cu acest vocabular suburban, nimeni nu e imbatabil. Reghe e antrenor de cativa ani si vorbeste de nationala. Poate o va antrena vreodata, sa vada nivelul, nu joci cu Cluj sau mai stiu eu cine.

LPF si FRF sa sesizeze comisiile, sa se ia masuri cind un antrenor se baga in problemele selectionerului! Ma invata el pe mine?!", a declarat Piturca la Sport.ro.

Modifică setările cookies